Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Πειραιά ο αντιδήμαρχος του Μώραλη, Γιάννης Μελάς

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α Πειραιά ο αντιδήμαρχος του Μώραλη, Γιάννης Μελάς

Το αυτοδιοικητικό στέλεχος συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη και θα δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών.

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ εκλογική περιφέρεια Πειραιά θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μελάς.

Ο Γιάννης Μελάς γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στον Πειραιά. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε δραστηριότητα στα κοινά του Πειραιά, συμμετέχοντας σε συλλόγους της πόλης. Ως φοιτητής, υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ.

ADVERTISING

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010, εκλέχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά. Το 2012 ανέλαβε τη θέση του Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, από την οποία και παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014. Στις Δημοτικές εκλογές του 2014, επανεκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Πειραιάς ΝΙΚΗΤΗΣ" και Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Μώραλη. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι Αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου και Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network