Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος

ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-Απολογία  βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΕΦΕΤΕΙΟ-Απολογία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Στάθη Μπούκουρα και Παναγιώτη Ηλιόπουλου// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν από τη Χρυσή Αυγή τα ονόματα υποψηφίων δημάρχων και Περιφερειαρχών. Στην Αττική θα είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων της σε Πειραιά και Αττική.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με το συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά" είναι ο βουλευτής Ά Πειραιά, Νικόλαος Κούζηλος.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Γρηγόρης Δεμέστιχας

Ηλίας Κατσαφάδος

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής που θα είναι ο Παναγιώταρος Ηλίας όπως και οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά, Νήσων και Νοτίου Τομέα.

Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ιωάννης Μεγάλης

Στο κλείσιμο της παρουσίασης ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και για διαπλοκή των ανακριτριών με τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Οι ομιλίες τελείωσαν με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να διαβάζει μήνυμα του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE: