Υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ο Μητσοτάκης: “Η καρδιά της ΝΔ χτυπά δυνατά δυτικά”

Υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ο Μητσοτάκης: “Η καρδιά της ΝΔ χτυπά δυνατά δυτικά”
O πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε για πρώτη φορά επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό Τομέα. Κριτική σε Τσίπρα για Σκοπιανό, ΔΝΤ και τις κλούβες των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού. Στήριξη σε Πατούλη

Την υποψηφιότητα του στο Δυτικό Τομέα που θα προκύψει από τη διάσπαση της Β’ Αθηνών ανακοίνωσε και επισήμως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στο Ιλιον. 

“Μέσα στην καρδιά μου θα είμαι πάντα βουλευτής της Β’ Αθηνών” δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος με την επιλογή αυτή θέλει να στείλει ένα σαφές μήνυμα και να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ περί πορφυρογέννητου. Υπενθύμισε εξάλλου πως εκλεγόταν πάντα ψηλά στις δυτικές συνοικίες της περιφέρειας και δήλωσε: “Η καρδιά της ΝΔ χτυπά πάντα πιο δυνατά εδώ δυτικά”. Ανακοίνωσε επίσης ότι από τους νυν βουλευτές της Β’ Αθηνών υποψήφιοι στο Δυτικό Τομέα θα είναι ο Μιλτος Βαρβιτσιώτης και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. 

 Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι το βράδυ των εθνικών εκλογών ο χάρτης της δυτικής Αττικής θα βαφτεί γαλάζιος, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κερδίσει και την περιφέρεια Αττικής με το Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήταν ομιλητής στην εκδήλωση. 

Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε συστράτευση όλων των δυνάμεων της παράταξης, αλλά υπογράμμισε και την ανάγκη να προσέλθουν νέοι ψηφοφόροι, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι να διωχθεί το συντομότερο δυνατό “η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση”. Εξεφρασε την ελπίδα οι εθνικές εκλογές να γίνουν μία ώρα αρχύτερα και δήλωσε ότι σε κάθε περίπτωση η ΝΔ θα είναι έτοιμη. 

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλεξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, το ΔΝΤ και τις κλουβες των ΜΑΤ.  

“Προειδοποίησα απο την πρώτη στιγμή πως η συμφωνία των Πρεσπών θα δημιουργούσε προβλήματα. Μας είχαν πει ακροδεξιούς τότε. Εμπλεξαν κάποιοι τον εθνικισμό με τον πατριωτισμό” σχολίασε και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρωθυπουργου της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ο οποιος όπως σημείωσε δήλωσε ότι θα διδάσκεται πλέον η “μακεδονική” γλώσσα στην Ελλάδα. 

“Οταν είπα στον κ.Τσίπρα πριν δύο εβδομάδες ότι θα ήθελα να τον επισκεφθώ αλλά δεν μπορώ να φτάσω από τις κλούβες των ΜΑΤ, είχε το θράσος να πει στη Βουλή ότι εκείνον δεν τον φυλάσσει κανένα ΜΑΤ ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο του. Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα που τιμουμε τα ΑΜΕΑ. Τα ΑΜΕΑ λοιπόν έκαναν πορεία. Δεν είναι κουκουλοφόροι δεν έκαναν επεισόδια. Αλλά βρήκαν την Ηρώδου Αττικού κλειστή απο τα ΜΑΤ. Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας”, συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Απάντησε επίσης στην κατηγορία του πρωθυπουργού ότι εκείνος θα εφαρμόσει τις πολιτικές του ΔΝΤ. “Και το λέει αυτό ποιος; Ο άνθρωπος που έφερε το τρίτο μνημόνιο, ο άνθρωπος που έκλεισε τις τράπεζες, ο ανθρωπος που υπουργός του με δική του εντολή κάλεσε το ΔΝΤ να έρθει στην Ελλάδα, μας φόρτωσε μέτρα και τώρα προσφέρει ψίχουλα ως αντίδωρο”, σχολίασε. 

“Ο κόσμος ξέρει ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει τίποτε να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία. Για να δημιιουργηθεί ένα ρεύμα αλλαγής πρέπει να μιλήσουμε για το δικό μας πρόγραμμα”, κατέληξε ο κ.Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας μεταξυ άλλων την πρόταση του για 120 δόσεις για τις μικρές οφειλές προς το δημόσιο. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα