Υποσχέσεις Κεφαλογιάννη για τον ΒΟΑΚ: Του χρόνου η δημοπράτηση

Υποσχέσεις Κεφαλογιάννη για τον ΒΟΑΚ: Του χρόνου η δημοπράτηση
Γιάννης Κεφαλογιάννης Eurokinissi

Τι ανέφερε για το κομβικό έργο του ΒΟΑΚ ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σε έναν χρόνο από τώρα θα είναι έτοιμη η δημοπράτηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, όπως δήλωσε την Κυριακή, από τον Δήμο Μαλεβιζίου όπου βρέθηκε, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος συναντήθηκε το πρωί με το δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, διευκρίνισε ότι σε αυτήν τη φάση το υπουργείο βρίσκεται στην ολοκλήρωση μελετών, που θα προωθηθούν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να πάρουν τους περιβαλλοντικούς όρους και του χρόνου να γίνει η δημοπράτηση.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Η συζήτηση μεταξύ του κ. Κεφαλογιάννη και του κ. Μποκέα επικεντρώθηκε σε θέματα που σχετίζονται με τους κόμβους επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το αντιπλημμυρικό έργο που ξεκινάει στην περιοχή Τσαλικάκι και έχει δημοπρατηθεί -όπως είπε ο κ. Κεφαλογιάννης- αλλά και με τον ευρύτερο σχεδιασμό για την περιοχή που περιλαμβάνει μία σειρά έργων, τα οποία θα υλοποιηθούν και θα αλλάξουν την εικόνα του δήμου, σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα