Ενδιαφέρον ερωτηματικό

Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε εκτάκτως την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης και το Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του Eurogroup. 
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από το Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015. Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε εκτάκτως την πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης και το Κυβερνητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθεί η πρόταση των δανειστών και να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά εν όψει του Eurogroup. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ενδεικτική ενδεχομένως της σημασίας που αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου στις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις είναι η (ανεπιβεβαίωτη πάντως μέχρι στιγμής) πληροφορία ότι στη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τη συμμετοχή Βασιλειάδη, Τόσκα, Κοντονή και Παπαγγελόπουλου για το θέμα, φέρεται να ήταν παρών και ο διοικητής της ΕΥΠ. Εάν οι φήμες αυτές αληθεύουν, αυτό δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και το επίπεδο συναγερμού της κυβέρνησης. Λέμε, εάν.

SHARE: