Έξαλλοι οι 53 με Μουζάλα

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση της  Κίνησης Ιδεών & Δράσης ΠΡΑΤΤΩ με θέμα «Προσφυγικό και επιπτώσεις».Ομιλητές ο Νίκος Τόσκας, Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Γιάννης Μουζάλας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Γιώργος Σταματάκης, δικηγόρος. Τη συζήτηση συντόνιζε ο Χρήστος Μπότζιος,πρέσβης επί τιμή.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών & Δράσης ΠΡΑΤΤΩ με θέμα «Προσφυγικό και επιπτώσεις».Ομιλητές ο Νίκος Τόσκας, Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Γιάννης Μουζάλας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Γιώργος Σταματάκης, δικηγόρος. Τη συζήτηση συντόνιζε ο Χρήστος Μπότζιος,πρέσβης επί τιμή.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Δεν έλεγαν και τα καλύτερα για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, στελέχη της κίνησης των 53 σε πηγαδάκια στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ χθες. Ειδικότερα συζητούσαν ότι υπάρχουν καταγγελίες πως σχολεία δε δέχονται να εγγράψουν προσφυγόπουλα. Υποστήριζαν όμως ότι δε φταίει το Παιδείας σε αυτό, αλλά κάτι δεν έχει κάνει καλά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

SHARE:

24Media Network