Η μέρα της Μαριέττας

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με την Παιδεία, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με την Παιδεία, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ήταν η μέρα της Μαριέττας χθες: Κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την παιδεία, τις εντυπώσεις έκλεψε η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της μετά την περιπέτεια υγείας από την οποία βγήκε νικήτρια ως μαχήτρια, και ας μη μίλησε. Αναφέρθηκε όμως σε εκείνη πρώτος ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τη φίλησε και τη χαιρέτισε με θέρμη. Και στη συνέχεια την εγκωμίασαν ο Νίκος Φίλης (άραγε να ζήτησε τις συμβουλές της για την ηλεκτρική καρέκλα του Παιδείας;) και ακόμη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η δικαίωση βέβαια τη συγκίνησε, έστω και μετά από τόσα χρόνια, ενώ όταν έδινε τη μάχη της στο Παιδείας λίγοι ήταν δίπλα της. Προς το τέλος μόνο ο Κώστας Καραμανλής, που όμως τελικά αναγκάστηκε να τη βγάλει από την κυβέρνηση. Και μετά ήρθε ο νόμος Διαμαντοπούλου.

SHARE:

24Media Network