Η πρόσκληση

Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τα εγκαίνια της σήραγγας των Τεμπών χθες από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν ενόχληση στη ΝΔ, όπου έκαναν λόγο για προσπάθεια να καπελώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ένα έργο που ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΝΔ- συγκεκριμένα επί κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα κάποιοι κατηγορούσαν τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ότι δεν προσκάλεσε τη ΝΔ στα εγκαίνια και ειδικά τον Κωστή Χατζηδάκη, που ως υπουργός είχε ξεπαγώσει το έργο, που είχε σταματήσει με το πρώτο μνημόνιο το 2011. Η αλήθεια είναι ότι από το υπουργείο Υποδομών είχαν στείλει (μόλις επιβεβαίωσε την παρουσία της επιτρόπου Κρετσού) πρόσκληση στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ, βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, όμως τελικά είτε εκείνος δεν ήθελε να πάει είτε κρίθηκε από το κόμμα πιο σωστό να πάει ο Χατζηδάκης.

SHARE:

24Media Network