Ο Ευάγγελος και ο Σταύρος

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση που διοργανώνει ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς με θέμα «Η Ευρώπη και η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του λαϊκισμού, εθνικολαϊκιστές vs υπνοβάτες».
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μιλήσουν ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Ανδρ. Πανταζόπουλος, ο εκδότης, συγγραφέας Π. Παπασαραντόπουλος και ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης.Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση που διοργανώνει ο Κύκλος Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς με θέμα «Η Ευρώπη και η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του λαϊκισμού, εθνικολαϊκιστές vs υπνοβάτες». Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να μιλήσουν ο αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Ανδρ. Πανταζόπουλος, ο εκδότης, συγγραφέας Π. Παπασαραντόπουλος και ο δημοσιογράφος Ιάσων Πιπίνης.Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Ευάγγελου Βενιζέλου με θέμα «60 χρόνια μετά τη Συνθήκη της Ρώμης: Η Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση ξανά σε δοκιμασία» ανέφεραν χθες οι πληροφορίες ότι θα πήγαινε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έφεραν αυτή την εμφάνιση να έχει και βαθύτερη πολιτική σημασία, πλέκοντας σενάρια συμπόρευσης του κεντρώου (και για την ακρίβεια του εκσυγχρονιστικού και φιλελεύθερου) χώρου, την ώρα που το Ποτάμι συνομιλεί με την Ώρα Ευθύνης και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ετοιμάζεται για συνέδριο. Ο Βενιζέλος μια φορά δεν μπήκε σε τέτοιες συζητήσεις, αλλά σε δηλώσεις του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δε διαπραγματεύεται στην πραγματικότητα με τους εταίρους στις Βρυξέλλες, αλλά εσωτερικά με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

SHARE:

24Media Network