Ο Παππάς σε βιβλίο για τη διαμεσολάβηση και το νέο νόμο για τα ληξιπρόθεσμα επιχειρηματικά

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Τροποποίηση του ν. 2939/2001 για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων, προσαρμογή στην Οδηγία 2015/720/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και άλλες διατάξεις". Στη φωτό ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Τροποποίηση του ν. 2939/2001 για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων, προσαρμογή στην Οδηγία 2015/720/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και άλλες διατάξεις". Στη φωτό ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το βιβλίο της Χριστίνας Χαλανούλη “Η διαμεσολάβηση ως οδός της ευθιδικίας” παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη στις έξι το απόγευμα και είναι πολλαπλά επίκαιρο. Βασικό του θέμα είναι η διαμεσολάβηση, ήτοι μία από τις κατεξοχήν μεθόδους εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών. Στο βιβλίο αναλύεται συνδυαστικά με τη διαμεσολάβηση, ο νέος νόμος περί εξωδικαστικού μηχανισμού για τα ληξιπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια, ο οποίος ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο. Παράλληλα, παρουσιάζεται η εφαρμογή της διαμεσολάβησης και στο πρόβλημα της ιδιωτικής υπερχρέωσης. Το ζήτημα “καίει” πολύ κόσμο και ως εκ τούτου το βιβλίο παρουσιάζουν ο πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κόλλιας, η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, αλλά και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

SHARE:

24Media Network