Τα ΕΣΠΑσανε

Συνέντευξη τύπου του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη της αναπληρώτρια υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, του υφυπουργού Αλέξη Χαρίτση, σχετικά με τη δημοσίευση των προσκλήσεων για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος  "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" του ΕΣΠΑ 2014-2020, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνέντευξη τύπου του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη της αναπληρώτρια υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, του υφυπουργού Αλέξη Χαρίτση, σχετικά με τη δημοσίευση των προσκλήσεων για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" του ΕΣΠΑ 2014-2020, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Εμμονή με την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ έχουν πάθει ορισμένοι στη ΝΔ, αντιλαμβανόμενοι προφανώς πως το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση προς όφελος της. Έτσι νέα επίθεση εξαπέλυσε χθες η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ισχυριζόμενη ότι η απορροφητικότητα του νέου ΕΣΠΑ είναι μόλις 2%. Από την κυβέρνηση πάλι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως η απορροφητικότητα έχει ήδη φτάσει το 13%. Και κάτι μας λέει ότι αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί. Στο στόχαστρο των σκληρών της Συγγρού έχει μπει εξάλλου για τα καλά ο αρμόδιος για το θέμα υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, με τον οποίο όμως φέρονται πολύ ευχαριστημένοι στο Μαξίμου.

SHARE:

24Media Network