Το ΠΑΣΟΚ μαζί και η ΔΗΜΑΡ χώρια

Ανοιχτή εκδήλωση, από την Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θέμα της εκδήλωσης: "Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα", και βασικοί  ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ανοιχτή εκδήλωση, από την Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και των κινήσεων για την Κεντροαριστερά, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θέμα της εκδήλωσης: "Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα", και βασικοί ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ρήγμα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς το ΠΑΣΟΚ θέλοντας και μη ακολούθησε τη γραμμή Βενιζέλου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος όμως της ΔΗΜΑΡ διεμήνυσε ότι θα ταχθεί υπέρ της απλής αναλογικής. Από τη Χαριλάου Τρικούπη αντιμετώπισαν ψύχραιμα το θέμα, καθώς είναι ένας βουλευτής, λέγοντας ότι σέβονται την αυτοτέλεια της ΔΗΜΑΡ, πως όλες οι αποφάσεις κρίνονται, αλλά δεν είναι μείζον ζήτημα. Κατά τα λοιπά στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και όσοι ήταν υπέρ της απλής αναλογικής και της συνέπειας του ΠΑΣΟΚ στα ίδια του τα λεγόμενα, συσπειρώθηκαν γύρω από την επιλογή Γεννηματά να καταγγείλει τον τακτικισμό του Τσίπρα ή κανείς δε θέλησε να φανεί ότι συντάσσεται με το ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network