Πολίτης προσπάθησε να καεί ζωντανός

Πολίτης προσπάθησε να καεί ζωντανός

Ένας 55χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μπροστά από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται με εγκαύματα (Vids)

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης.

Ένας 55χρονος επιχείρησε να καεί ζωντανός με βενζίνη.

Κρατώντας έναν τηλεβόα στο ένα χέρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο άλλο, άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί.

Αστυνομικοί της ομάδας "Ζήτα" έσπευσαν άμεσα έξω από το υποκατάστημα και σε συνεργασία με υπαλλήλους προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Κάποια στιγμή περιέλουσε με βενζίνη τα ρούχα του και έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα αλλά οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι με πυροσβεστήρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο ίδιος άνδρας πριν από δύο χρόνια περίπου επιχείρησε ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και πάλι έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολίτης προσπαθεί να αυτοπυρποληθεί

SHARE:

24Media Network