Αποκάλυψη Τώρα! Τώρα και σε video game!

Αποκάλυψη Τώρα! Τώρα και σε video game!

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα ζητά τη βοήθειά σας για να δημιουργήσει ένα βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στo θρυλικό αντιπολεμικό αριστούργημά του.

Επιμέλεια: Θανάσης Πατσαβός

Θέλετε να ζήσετε από «πρώτο χέρι» τη φρίκη του πολέμου, να βυθιστείτε στη ζούγκλα του Βιετνάμ και να συναντήσετε παρανοϊκούς στρατηγούς, υπό τους ήχους του Βάγκνερ; Σύντομα θα μπορείτε, κι ευτυχώς, όλα αυτά πίσω από την ασφάλεια της κονσόλας σας και την άνεση του καναπέ σας.

Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται ο Φράνσις Φορντ Κόπολα και η ομάδα που θα αναλάβει να μετατρέψει τη θρυλική, αντιπολεμική κινηματογραφική δημιουργία του, «Αποκάλυψη Τώρα!», σε ένα RPG (role playing game) «ψυχεδελικού τρόμου», όπου ο παίκτης θα αναλαμβάνει το ρόλο του λοχαγού Μπέντζαμιν Γουίλαρντ, προσπαθώντας να βγει ζωντανός από την κόλαση του πολέμου.

Αποκάλυψη Τώρα! Τώρα και σε video game!

Και για  να κάνουν πραγματικότητα το σχέδιό τους ζητούν τη συνδρομή του κόσμου, μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Kickastarter, προκειμένου να συγκεντρώσουν τις 900.000 δολάρια που απαιτούνται για να το βάλουν σε εφαρμογή, με την ίδια την εταιρεία παραγωγής του Κόπολα, American Zoetrope, να κρατά ρόλο συμπαραγωγού.

Αν και οι τελευταίες σκηνοθετικές του απόπειρες δεν έχουν ακριβώς συνεπάρει τα πλήθη, ο Κόπολα δεν σταματά να εξερευνά νέα πρότζεκτ και να είναι πάντα ανοιχτός στις νέες τεχνολογίες και στις πιο πειραματικές παραγωγές, οπότε η ανακοίνωσή του και η εμπλοκή του στο σχέδιο δεν προκαλούν και τόσο μεγάλη έκπληξη, όσο κι αν δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ένα βιντεοπαιχνίδι να δικαιώνει απόλυτα το αριστούργημά του.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι έχει περισσότερες ελπίδες για επιτυχία από την αντίστροφη πορεία των video games που διασκευάζονται σε ταινίες!

Αποκάλυψη Τώρα! Τώρα και σε video game!

πηγή: flix.gr

SHARE:

24Media Network