Avengers: Το πορνό με υπερήρωες χτύπησε “κόκκινο”

Avengers: Το πορνό με υπερήρωες χτύπησε “κόκκινο”
Avengers καρέ από την πρεμιέρα APimages

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα με πορνό Pornhub, φαίνεται ότι οι Avengers αυξάνουν την λίμπιντο.

Πορνό με θέμα υπερήρωες υπάρχει εδώ και χρόνια, όμως τώρα με την κυκλοφορία του νέου “Avengers: Endgame (Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη) αυξήθηκαν οι σχετικές αναζητήσεις στις ιστοσελίδες πορνό.

Το γνωστό σάιτ με πορνό, Pornhub, έδωσε πλήρη στατιστικά στοιχεία για να μας ενημερώσει επί του θέματος.

Σύμφωνα με τον πίνακα του Pornhub, το ενδιαφέρον του κοινού για τα πορνό με υπερήρωες, όσο πλησίαζε η πρεμιέρα της ταινίας, ανέβηκε κατά 2.912%.

Πίνακας του Pornhub Pornhub

Παραδοσιακά, οι ήρωες της DC όπως ο Μπάτμαν, η Wonder Woman και η Harley Quinn είναι περισσότερο δημοφιλείς σε σχέση με εκείνους της Marvel, όσον αφορά τις αναζητήσεις στο Pornhub.

Το 2017, στην αναζήτηση της δημοφιλούς ιστοσελίδας πατήθηκε πάνω από 6 εκατομμύρια φορές η λέξη Avengers και τα ονόματα των ηρώων που τους απαρτίζουν.

Το 2018, η πιο περιζήτητη ανάμεσα στους Avengers ήταν η Black Widow, ενώ μετά ακολουθούσε ο Spider-Man, ο Captain America και ο Hulk.

Το 2019 στο παιχνίδι μπήκε και η υπερηρωίδα Captain Marvel που άλλαξε δραματικά τις ισορροπίες όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Πίνακας του Pornhub 2 Pornhub

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα