Barbie: Στο νέο (ροζ) trailer η Μάργκοτ Ρόμπι δεν σταματά να χαιρετά Barbies και Kens – Η υψηλή αμοιβή της

Barbie: Στο νέο (ροζ) trailer η Μάργκοτ Ρόμπι δεν σταματά να χαιρετά Barbies και Kens – Η υψηλή αμοιβή της
Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie YouTube

Στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας "Barbie" με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Οι celebrities που παρελαύνουν από την ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ.

Λίγοι μήνες έμειναν για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενη ταινίας “Barbie”, με πρωταγωνιστές την ασταμάτητη Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της διάσημης κούκλας και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του συντρόφου της, Κεν και την Τρίτη (04/04) δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer της ταινίας, που είναι όσο ροζ και όσο all star πρέπει.

Στο δεύτερο trailer της ταινίας, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ, βλέπουμε μεταξύ άλλων τη Barbie Μάρκοτ Ρόμπι να επισκέπτεται μια ονειρική και -φυσικά ροζ- παραλία όπου συναντά τον Κεν, όμως όπως φαίνεται δεν είναι μόνοι. Η ίδια δεν σταματά να χαιρετά άλλες Barbies που απολαμβάνουν και εκείνες το μπάνιο τους και φυσικά και άλλους Kens που κάνουν την εμφάνισή τους.

Μπορεί ακόμα η πλοκή της ταινίας να παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο πληροφορίες θέλουν την Barbie και τον Ken να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με την Barbie να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μιας πραγματικής γυναίκας.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες, με τη Dua Lipa να μεταμορφώνεται σε Barbie γοργόνα, την Emma Mackey από τη σειρά του Netflix, “Sex Education” σε Barbie που της έχει απονεμηθεί Νόμπελ Φυσικής, την Issa Rae να αναλαμβάνει χρέη προέδρου και τους Simu Liu, Scott Evans και επίσης από το Sex Education, Ncuti Gatwa να μεταμορφώνονται σε Ken.

Barbie: Δείτε το trailer της ταινίας

Η υψηλή αμοιβή της Μάργκοτ Ρόμπι

Υπενθυμίζεται πως με την αμοιβή που έλαβε η γνωστή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι για τον ρόλο της στην ταινία “Barbie”, την καθιέρωσε ως την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό του Χόλυγουντ.

Συγκεκριμένα, η 32χρονη ηθοποιός, με απολαβές ύψους 12,5 εκατ. δολαρίων για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, κατέκτησε την κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με το Variety, όλοι οι ηθοποιοί με μεγαλύτερο μισθό από αυτόν της Μάργκοτ Ρόμπι είναι άντρες.

Ο Denzel Washington με 20 εκατ. δολάρια, ο Leonardo Di Caprio με 30 εκατ. και στην κορυφή ο Tom Cruise, με απολαβές ύψους 100 εκατ. δολαρίων για την τελευταία από τη σειρά ταινιών “Top Gun: Maverick”.

Οι γυναίκες ηθοποιοί που απέχουν… μερικά εκατομμύρια από το μισθό της Ρόμπι είναι η Millie Bobby Brown που πήρε 10 εκατ. δολάρια για την ταινία του Netflix “Enola Holmes 2”. Ακολουθεί η Jamie Lee Curtis με 3,5 εκατ. και η Anya Taylor-Joy με 1,8 εκατ. δολάρια για το “Furiosa”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο συμπρωταγωνιστής της, Ράιαν Γκόσλινγκ, ο “Κεν” στην ταινία της Greta Gerwig, θα λάβει ακριβώς το ίδιο ποσό, 12,5 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα