Black Widow: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Marvel με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Black Widow: Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Marvel με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

H solo ταινία της Black Widow με τη Σκάρλετ Γιόχανσον απέκτησε το πρώτη της τρέιλερ και από τα πρώτα πλάνα προβλέπεται να έχει καταιγιστικές σκηνές δράσεις

Οι θαυμαστές της Black Widow, την οποία ερμηνεύει εξαιρετικά η Σκάρλετ Γιόχανσον έχουν σήμερα, Τρίτη, έναν λόγο να πανηγυρίσουν καθώς η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σόλο ταινίας της ηρωίδας. Από τα πρώτα αυτά επίσημα πλάνα προμηνύεται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία με εντυπωσιακές σκηνές δράσεις.

Η ιστορία της ταινίες εξελίσσεται λίγο μετά τα γεγονότα της ταινίας “Captain America: Civil War” και πριν διαδραμματιστεί το Avengers: Infinity War. Σε αυτή θα δούμε την επιστροφή του Τζέρεμι Ρενιέ στον ρόλο του Hawkeye και πιθανότατα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Iron Man.

Το φιλμ που σκηνοθετεί η Cate Shortland θα βγει στις αίθουσες την 1η Μαΐου του 2020 και θα συμπρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι David Harbour (Stranger Things), Florence Pugh (στον ρόλο της δεύτερης Black Widow, Yelena Belova) O-T Fagbenle και η Rachel Weisz.

Στη δημοσιότητα δόθηκε επίσης και η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας:

Marvel

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα