Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τους Aerosmith!

Δείτε τον Τζόνι Ντεπ να τζαμάρει με τους Aerosmith!

O Tζόνι πήρε την κιθάρα του κι ανέβηκε στη σκηνή των Aerosmith για να τζαμάρει στο encore της συναυλίας τους στη Βοστώνη

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Πριν από 3 χρόνια, ο Τζόνι Ντεπ είχε συνοδεύσει επί σκηνής τον Κιθ Ρίτσαρντς: σε πριβέ πάρτι που έγινε στην Νέα Υόρκη για το «Μεθυσμένο Ημερολόγιο» («The Rum Diary») είχαν ξαφνιάσει άπαντες τους καλεσμένους στο «Maritime Hotel» σ' ένα αυθόρμητο τζαμάρισμα του «Key to the Highway», όπου ο πατέρας πειρατής καθοδηγούσε, φυσικά, τον γιο. Αυτό που επέλεξαν να παίξουν δεν ήταν φυσικά καθόλου τυχαίο.

Το «Key to the Highway», μπλουζ κομμάτι του πιανίστα των 40ς Charles "Chas" Segar, έγινε γνωστό στην δεκαετία του 50 από τον Little Walter, αλλά έχει ηχογραφηθεί και από τους Stones το 1964. Ο Ρίτσαρντς ανέλαβε τα φωνητικά, ενώ και οι δύο έπαιξαν τα σόλα τους, με τον Ντεπ να μη δείχνει τρομοκρατημένος από τις συγκρίσεις, αλλά να το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Με το ίδιο πνεύμα, ο σταρ που θα σκότωνε για να ήταν ροκ σταρ, ανέβηκε στη σκηνή των Aerosmith χθες βράδυ και έπαιξε με την κιθάρα του ένα μπλουζαρισμένο σόλο στο encore του συγκροτήματος, το «Train Kept a-Rollin'».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Διαβάστε περισσότερα:

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network