Eternals:Το trailer της νέας ταινίας της Marvel είναι εδώ – Εντυπωσιάζει η Τζολί

Eternals:Το trailer της νέας ταινίας της Marvel είναι εδώ – Εντυπωσιάζει η Τζολί
Marvel Studios.

Οι ημίθεοι Eternals ενώνουν τις δυνάμεις τους στο teaser μιας υπερηρωικής ταινίας από την Κλόι Ζαο που προκαλεί δέος και θαυμασμό. Πότε θα γίνει η πρεμιέρα της ταινίας.

Για το “Eternals” γνωρίζουμε ήδη το λαμπερό καστ (σ.σ.: τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Αντζελίνα Τζολί, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Κιτ Χάρινγκτον, ο Ρίτσαρντ Μάντεν και η Τζέμα Τσαν), αλλά και το γεγονός ότι την σκηνοθεσία υπογράφει η Κλόι Ζάο (Chloé Zhao), η οποία απέσπασε εφέτος για την ταινία της “Nomadland” τα Όσκαρ Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας στην 93η Τελετή Απονομής των διάσημων κινηματογραφικών βραβείων. Η Ζάο είναι η πρώτη σκηνοθέτης ασιατικής καταγωγής που ήταν υποψήφια, ενώ είναι μόλις η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας στην ιστορία του θεσμού. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Matthew και Ryan Firpo.

To πρώτο teaser της κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ που δημιούργησε ο Τζακ Κίρμπι το 1976 με τους ημίθεους ‘Eternals’ κυκλοφόρησε πριν από μέρικές ώρες. Το Νοέμβριο του 2021 – εκτός απροόπτου- αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα