Ο Γκάρφιλντ μισεί τις Δευτέρες

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γκάρφιλντ μισεί τις Δευτέρες

Κι έχει πολύ καλό λόγο για αυτό, στο αποκλειστικό κλιπ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων “Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα”.

Ο διασημότερος γάτος της ποπ κουλτούρας είναι μάλλον η ιδανική παρέα για μια οικογενειακή πασχαλινή έξοδο στο σινεμά, αλλά ποια είναι η αληθινή γοητεία που ασκεί διαχρονικά;

Είναι πρωταγωνιστής ενός θρυλικού στριπ, τον έχουμε σε κόμικς, σε παιχνίδια, σε ταινίες. Όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, υπάρχει κάτι που μας καλμάρει στην ιδέα πως ο Γκάρφιλντ παραμένει ίδιος κι απαράλλαχτος. Να το πούμε αλλιώς – όταν νιώθεις πως δεν θες καθόλου να αντιμετωπίσεις τον κόσμο, ο Γκάρφιλντ είναι ο γκουρού σου.

Σε αυτό το πρώτο κλιπάκι από τη νέα του περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα”, ο Γκάρφιλντ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, κι αυτό που μετά βεβαιότητας όλους μας ενώνει: μισεί τις Δευτέρες.

Τι θα συμβεί όταν ο Γκάρφιλντ πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού του; Μοιάζει αδιανόητο. Μετά όμως από την αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του –έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Βικ– ο Γκάρφιλντ κι ο σκύλος Όντι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη σπιτίσια ζωή τους και να ακολουθήσουν τον Βικ σε μια ληστεία γεμάτη απρόοπτα.

Κάτι ήξερε ο Γκάρφιλντ που μισούσε τις Δευτέρες. Κι εδώ, δείτε το τρέιλερ της νέας του περιπέτειας:

Η ταινία “Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα” θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 2 Μαϊου από την Feelgood. Η ταινία θα παιχτεί και στην ορίτζιναλ αγγλική εκδοχή (με τις φωνές των Κρις Πρατ, Σάμιουελ Τζάκσον και Χάνα Γουάντινχαμ) αλλά και σε ελληνική μεταγλώττιση με τις φωνές των: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Τερζάκης, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στεφανία Φιλιάδη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Βασίλης Παπαστάθης, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), και άλλων.

Info:

Η ταινία “Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα” θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 2 Μαϊου από την Feelgood.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα