Γιάννης Σμαραγδής: “Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου”

Γιάννης Σμαραγδής: “Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου”
Caption / Glomex

Ο Γιάννης Σμαραγδής αποκάλυψε τον λόγο που αποκαλεί τη σύζυγό του "άγγελο με φτερά", και μίλησε για τη σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα και τη συνεργασία του με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα.

Για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και πώς αυτή τον οδήγησε στη σκηνοθεσία, την ελληνική τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία του με τους Σωτήρη Μουστάκα και Στάθη Ψάλτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Η γυναίκα μου είναι “άγγελος με φτερά”, με οδηγεί με απαλό τρόπο από τότε που την γνώρισα. Ήμουν υπάλληλος σε φαρμακείο, ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου και μου λέει “τι θα κάνεις στη ζωή σου;”. Της λέω “σκηνοθέτης θα γίνω” και μου είπε “σου πάει”» δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο Mega.

Ερωτηθείς για την ελληνική τηλεόραση σήμερα, ο Γιάννης Σμαραγδής είπε: «Από αυτά που είδα, είναι αναβαθμισμένη η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά του Άγιου Παΐσιου στην τηλεόραση και η ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” συμβαίνει ένα μικρό θαύμα: Μας επαναφέρουν στα πράγματα που μας γέννησαν και σε αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει ένα βίο ενάρετο: την πίστη.

Από την ελληνική τηλεόραση λείπει η ποιότητα του Λάκη Λαζόπουλου, διότι έφερε έναν καθρέφτη στους Έλληνες για να δουν μέσα από το χιούμορ και τη σάτιρα τα μικρά τους ελαττώματα που πρέπει να διορθώσουν. Έκανε μια παιδαγωγική προσέγγιση της σάτιρας.»

Τέλος, για τη συνεργασία με τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα, ο Γιάννης Σμαραγδής είπε: «Ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Στάθης Ψάλτης ήταν δυο τεράστια κωμικά ταλέντα. δεν είχαν κάνει πράγματα αντάξια του ταλέντου τους και το ήξεραν , νομίζω ήρθαν για να αποθέσουν το τελευταίο τους καλλιτεχνικό ίχνος, να αφήσουν στην ταινία την ψυχή τους.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα