Η πιο ξέφρενη μέρα του Τζον Λένον γίνεται ταινία!

Η πιο ξέφρενη μέρα του Τζον Λένον γίνεται ταινία!
Alexey S. Yushenkov aka Yustas [email protected] +79166551162

Ο Τζον Κυνηγόπουλος είναι ο νέος συνέταιρος στην εταιρία πίσω από τον “Άνθρωπο του Θεού”, που επιστρέφει με νέα πρότζεκτ.

Το “Lost Weekend”, μια buddy comedy βασισμένη σε μια απίθανη αληθινή ιστορία της ζωής του Τζον Λένον, είναι ένα από τα νέα πρότζεκτ που αναπτύσσει η εταιρεία παραγωγής Simeon Entertainment και που αναμένεται να μπει σε παραγωγή τους επόμενους μήνες του ‘23.

Η ταινία θα γυριστεί από τον Φρανκ Κοράτσι (γνωστό για τις συνεργασίες του με τον Άνταμ Σάντλερ όπως το “Wedding Singer” και το “Click”) και θα ακολουθεί ένα άγριο 24ωρό ταξίδι στο Λος Άντζελες του 1973 καθώς ο Τζον Λένον μαζί με τους φίλους του, τον μουσικό Χάρι Νίλσον και τον κωμικό Άλμπερτ Μπρουκς, προσπαθούν να σώσουν ένα χαμένο άλμπουμ και τον ίδιο τον εαυτό τους.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment σε παραγωγή των Αλέξανδρου Πότερ, Φρανκ Κοράτσι και Γελένα Πόποβιτς (“Ο Άνθρωπος του Θεού”) ενώ executive producer αναλαμβάνει ο Τζον Κυνηγόπουλος.

Μάλιστα, ο επενδυτικός τραπεζίτης και επιχειρηματίας Τζον Κυνηγόπουλος αναλαμβάνει πλέον συνέταιρος στην εταιρεία παραγωγής Simeon Entertainment. Ο Κυνηγόπουλος συμμετείχε ως Εκτελεστικός Παραγωγός στον “Άνθρωπο του Θεού” και τώρα, μετά την παγκόσμια κυκλοφορία και επιτυχία της ταινίας, συμμετέχει με μειοψηφικό μερίδιο στην Simeon Entertainment, την αμερικανική εταιρεία παραγωγής που έφερε την ταινία που κυριάρχησε το 2021 στο ελληνικό box office.

Ο κ. Κυνηγόπουλος θα συμβάλλει οικονομικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, στην παραγωγή και χρηματοδότηση καλλιτεχνικών και εμπορικών ταινιών υψηλής ποιότητας. «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον και τυπικά μέλος αυτής της ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρείας παραγωγής με επικεφαλής μια απίστευτα ταλαντούχα δημιουργικά και παραγωγικά ομάδα», αναφέρει ο ίδιος.

Αυτή τη στιγμή η Simeon Entertainment είναι σε διαδικασία παραγωγής της ταινίας “Lost Weekend”, αλλά και αρκετών ακόμα πρότζεκτ όπως το “Moses the Black” (μια σύγχρονη γκανγκστερική ιστορία εμπνευσμένη από τον άγιο του 4ου αιώνα, σε σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς) και το “Greta Garbo: Loveless”, μια ρομαντική όσο και τραγική εξερεύνηση της ζωής, του έρωτα και της καριέρας της θρυλικής σταρ.

Όσο για το “Lost Weekend”, βρίσκεται στη διαδικασία του κάστινγκ και, αν κρίνουμε από τα όσα γνωρίζουμε για εκείνο το διάστημα και για τη φιλία του Λένον με τον Νίλσον και τον Μπρουκς, αναμένεται χορταστικά διασκεδαστική. Ο ίδιος ο Μπρους, σε μια συνέντευξή του στο Vanity Fair το 2012, είχε μιλήσει για τη φιλία του με τους άλλους δύο μουσικούς και για το ξέφρενο ‘73:

«Πέρναγε πολλά τότε ο Λένον. Είχε χωρίσει με την Γιόκο. Θυμάμαι το άλμπουμ μου, “Comedy Minus One” είχε μόλις κυκλοφορήσει και ήταν διαθέσιμο στα Tower Records. Οπότε ο Τζον κι ο Χάρι μπήκαν μέσα και αγόρασαν όλα τα αντίτυπα. Αγόρασε τρεις κούτες με αντίτυπα. Και μετά οδηγούσαμε στη Sunset Boulevard και πετούσε τα βινύλια από το αμάξι σαν φρίσμπι. Και του λέω “Μην το κάνει αυτό! Θα φας πρόστιμο”. Μπουμ. Απλά τα πετάει στον δρόμο. Οπότε υπήρχαν τα καλά και υπήρχαν και τα άσχημα. Θέλω να πω, βοήθησε τις πωλήσεις μου, αλλά τώρα όλα τα αντίτυπα είναι κάπου γύρω από τη Σάνσετ».

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης, σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα