Mad Max: Στο φως οι ομηρικοί καυγάδες μεταξύ Tom Hardy και Charlize Theron

Mad Max: Στο φως οι ομηρικοί καυγάδες μεταξύ Tom Hardy και Charlize Theron
Tom Hardy και Charlize Theron AP

Ο Tom Hardy και η Charlize Theron μίλησαν για τους έντονους καυγάδες στην ταινία Mad Max: Fury Road . Παραδέχτηκαν ότι είχαν άδικο και αναγνώρισαν τα λάθη τους.

Η ταινία Mad Max: Fury Road, επανεμφανίστηκε το 2015 στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τον George Miller ως σκηνοθέτη, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Παρ’ όλα αυτά, πίσω από αυτήν την τεράστια επιτυχία, κρυβόταν μια έντονη διαμάχη άγνωστη μέχρι σήμερα για τους θεατές. Σύμφωνα με τον independent, η διαμάχη αφορούσε τους δυο πρωταγωνιστές της ταινίας, Tom Hardy και Charlize Theron.

Η ταινία θεωρήθηκε η καλύτερη της σειράς ταινιών Mad Max και μάλιστα κέρδισε 6 βραβεία όσκαρ. Όμως, παρά την επιτυχία ήταν, μια τραυματική εμπειρία για τους εμπλεκόμενους ηθοποιούς και συντελεστές.

Μιλώντας στο The New York Times , ο Hardy ανοίχτηκε σχετικά με την τεταμένη σχέση του με την Theron, λέγοντας χαρακτηριστικά : “Διαπιστώνω εκ των υστέρων, ότι αντιμετωπίζαμε δυσκολίες. Η πίεση και για τους δύο μας ήταν κατά καιρούς υπερβολική”.

Συνέχισε δηλώνοντας: “Αυτό που χρειαζόταν η ίδια, ήταν ένας καλύτερος, ίσως πιο έμπειρος, συνεργάτης. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Θέλω να ελπίζω ότι τώρα που είμαι μεγαλύτερος, θα μπορούσα να ανταποκριθώ καλύτερα σε αυτήν την περίσταση”.

Στην ίδια συνέντευξη, η Theron φάνηκε ότι αναγνωρίζει και αυτή τα λάθη της καθώς δήλωσε : “Κοιτώντας πίσω βλέπω ότι είχα έλλειψη ενσυναίσθησης και δεν κατάλαβα πραγματικά τι ένιωθε ο Tom Hardy, μπαίνοντας στα παπούτσια του Mel Gibson. Αυτό είναι τρομακτικό”.

“Νομίζω ότι λόγω του δικού μου φόβου, βάζαμε τείχη για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αντί να πούμε ο ένας στον άλλο: Αυτό είναι τρομακτικό για σένα, και είναι τρομακτικό και για μένα. Ας είμαστε καλοί μεταξύ μας. Κατά ένα περίεργο τρόπο, λειτουργούσαμε σαν τους χαρακτήρες μας: Όλα αφορούσαν την επιβίωση, πρόσθεσε.

Παράλληλα η ηθοποιός Zoe Kravitz, μίλησε για τη δική της εμπειρία όσον αφορά τις διαμάχες λέγοντας: “Ο Tom είχε πραγματικά στιγμές απογοήτευσης και θυμού. H Theron το έκανε επίσης, αλλά κατά τη γνώμη μου, αυτός πραγματικά το έβγαλε περισσότερο στον σκηνοθέτη (Τζορτζ Μίλερ) και αυτό ήταν πολύ κακό”.

Ωστόσο όπως είχε δηλώσει και η Theron σε μια άλλη συνέντευξή της : “Ίσως η ταινία είναι αυτή που είναι λόγω των συγκρούσεων που είχαμε, όπως και οι ρόλοι μας. Αν ήμασταν φιλαράκια, ίσως η ταινία έβγαινε δέκα φορές χειρότερη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα