Μάργκοτ Ρόμπι: Με πλακάτ σε διαδήλωση ηθοποιών στο Χόλιγουντ η “Barbie”

Μάργκοτ Ρόμπι: Με πλακάτ σε διαδήλωση ηθοποιών στο Χόλιγουντ η “Barbie”
H Μάργκοτ Ρόμπι AP

Η Μάργκοτ Ρόμπι στήριξε την απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ, ενώ βρέθηκε και σε πορεία διαμαρτυρίας κρατώντας πλακάτ.

Την στήριξή της στους ηθοποιούς και σεναριογράφους του Χόλιγουντ που απεργούν, εξέφρασε η γνωστή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie).

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Daily Mail η γνωστή ηθοποιός, που υποδήθηκε την Barbie, βρέθηκε σε πορεία στο δυτικό Χόλιγουντ κρατώντας πλακάτ.

Η πορεία διαμαρτυρίας των ηθοποιών πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του Netflix, στα στούντιο της Paramount.

Στις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Αυσταλή ηθοποιός φαίνεται να κρατά πλακάτ, ενώ φοράει μια λευκή μπλούζα με το λογότυπο του σωματείου των ηθοποιών SAG-AFTRA.

Υπενθυμίζεται πως το συνδικάτο των ηθοποιών SAG-AFTRA -το μεγαλύτερο του Χόλιγουντ με 160.000 μέλη- και το συνδικάτο Αμερικανών σεναριογράφων (Writers Guild of America-WGA) ζητούν αυξήσεις στον βασικό μισθό και residuals (οικονομικές αποζημιώσεις που καταβάλλονται στους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους καλλιτέχνες που μετέχουν σε τηλεοπτικά σόου και ταινίες σε περιπτώσεις επαναλήψεων, αναμετάδοσης, κυκλοφορίας DVD, ή μέσων streaming) στην εποχή του τηλεοπτικού streaming (μετάδοση συνεχούς ροής) και διασφαλίσεις πως η εργασία τους δεν θα αντικατασταθεί από την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Πρόκειται για την πρώτη απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων μαζί εδώ και 63 χρόνια στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα