Μια απαγορευμένη αγάπη υπό τους ήχους του Τσιτσάνη στα πρώτα teasers του «Ουζερί Τσιτσάνης»

Μια απαγορευμένη αγάπη υπό τους ήχους του Τσιτσάνη στα πρώτα teasers του «Ουζερί Τσιτσάνης»

Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην έξοδό του στους κινηματογράφους, το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες του παθιασμένες εικόνες

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Η ιστορία του «Ουζερί Τσιτσάνης» διαδραματίζεται στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη (1942-1943) και αφηγείται τον έρωτα δύο νέων ανθρώπων, του Γιώργου και της Εστρέας, ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας.

Μέσα από μια περιπετειώδη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, ξεδιπλώνονται η ιστορία της κατεχόμενης Θεσσαλονίκης και της εβραϊκής της κοινότητας, αλλά και τα πιο δημιουργικά χρόνια του Βασίλη Τσιτσάνη στο ιστορικό Oυζερί Τσιτσάνης, όπου συνέθεσε τα πιο γνωστά του τραγούδια, μεταξύ αυτών και την πολύ-τραγουδισμένη «Συννεφιασμένη Κυριακή».

Διαβάστε αναλυτικάΠρώτες εικόνες από το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Ο Γιώργος (Χάρης Φραγκούλης) και η Εστρέα (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) κάνουν το ντεμπούτο τους στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε από το «Ουζερί Τσιτσάνης», εν όψει της κυκλοφορίας του πρώτου τρέιλερ την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε τους εδώ να ζουν έναν καταδικασμένο έρωτα με φόντο μια Ελλάδα στην οποία δεν συννέφιαζε μόνο τις Κυριακές:

Διαβάστε περισσότερα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» στο επίσημο site της ταινίας. ή στην  επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη:

Που ταξιδεύει, τι αντικρίζει, τι ψιθυρίζει, τι κρύβει ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη;

Το Flix κοιτά μέσα από τον 3D «Μαγικό Καθρέφτη» του Χρήστου Δήμα

Στην Υδρα με τον Μεγάλο Ανατολικό, τους Callas και τον Λι Ρανάλντο των Sonic Youth

Πηγή: Flix.gr

SHARE:

24Media Network