Mufasa: The Lion King – Δείτε το πρώτο trailer της live-action ταινίας της Disney

Διαβάζεται σε 2'
Mufasa: The Lion King – Δείτε το πρώτο trailer της live-action ταινίας της Disney
Youtube/@Walt Disney Studios

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το Mufasa: The Lion King. Το cast της ταινίας και πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών επιστρέφει! Η Disney μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser trailer για το Mufasa: The Lion King, το οποίο λειτουργεί ως prequel του live-action The Lion King που είδαμε το 2019.

Σύμφωνα με όσα γράφει το Unboxholics.gr, η νέα ταινία θα παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον Δεκέμβριο και θέλει να σας εξιστορήσει μια νέα ιστορία, φυσικά με κεντρικό πρόσωπο τον Mufasa.

Το βίντεο διαρκεί 1:32 λεπτά και θέλει να σας βάλει στον απίθανο κόσμο του Βασιλιά των Λιονταριών και να ζωντανέψει και πάλι τις παιδικές σας αναμνήσεις, με λατρεμένους -και νέους- χαρακτήρες της Disney.

Το Mufasa: The Lion King φέρνει τον Rafiki να μεταφέρει τον μύθο του Mufasa στο μικρό λιοντάρι Kiara, που είναι κόρη των Simba και Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να βρίσκονται μαζί του. Η ιστορία παρουσιάζει τον Mufasa ως ένα ορφανό μικρό λιοντάρι, το οποίο είναι χαμένο μέχρι που στη ζωή του έρχεται ένα ακόμη λιοντάρι, η Taka που έχει βασιλικό αίμα.

Η τυχαία συνάντησή τους τους πηγαίνει σε ένα εκτεταμένο ταξίδι μιας ομάδας από “ακατάλληλους” που αναζητούν τη μοίρα τους -οι δεσμοί τους θα δοκιμαστούν, καθώς συνεργάζονται για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανάσιμο εχθρό.

Το cast της ταινίας αποτελείται από τους: Aaron Pierre ως Mufasa, Kelvin Harrison Jr. ως Taka, Tiffany Boone ως Sarabi, Kagiso Lediga ως Young Rafiki, Preston Nyman ως Zazu, Mads Mikkelsen ως Kiros, Thandiwe Newton ως Eshe, Lennie James ως Obasi, Anika Noni ως Afia, Keith David ως Masego, John Kani ως Rafiki, Seth Rogen ως Pumbaa, Billy Eichner ως Timon, Donald Glover ως Simba, Blue Ivy Carter ως Kiara και Beyoncé Knowles-Carter ως Nala.

Το Mufasa: The Lion King θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου.

Mufasa: The Lion King – Δείτε το πρώτο teaser trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα