Νεκρός ο ηθοποιός του Twilight Gregory Tyree Boyce και η κοπέλα του

Νεκρός ο ηθοποιός του Twilight Gregory Tyree Boyce και η κοπέλα του
Ο Gregory Tyree Boyce και η κοπέλα του Natalie Adepoju @youtubeWorldTrendingNews

Βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Las Vegas, ο 30άχρονος ηθοποιός Gregory Tyree Boyce, και η 27άχρονη κοπέλα του, Natalie Adepoju. Η αιτία θανάτου δεν είναι γνωστή.

Ο 30άχρονος ηθοποιός Gregory Tyree Boyce, γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία twilight, βρέθηκε νεκρός μαζί με την κοπέλα του στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας. Η αιτία του θανάτου τους, σύμφωνα με το independent.co.uk, δεν είναι ακόμη γνωστή.

Η οικογένεια του ηθοποιού είπε στο TMZ:

“Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτόν τον ξαφνικό θάνατο. Ήταν ένας πατέρας, εγγονός, αδερφός, θείος, και φίλος. Ήταν το φως στις ζωές όλων μας και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από αυτήν την απώλεια..”

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρέθηκε από τον ξάδελφό του ηθοποιού, ο οποίος επίσης έμενε στο σπίτι εκείνη την περίοδο. Ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι κάτι περίεργο συνέβει όταν είδε ότι το αυτοκίνητο του Boyce ήταν ακόμα στην ιδιοκτησία, ενώ του είχε πει ότι θα πάει στην πόλη.

Ο Boyce έγινε γνωστός ως Tyler Crowley, στην ταινία twilight. Η σκηνή που έχει μένει περισσότερο στους fans είναι όταν ο ίδιος πήγε να χτυπήσει την Bella Swan (Kristen Stewart) , με το βαν του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα