«Ο Μπομπ Μάρλεϊ ήταν πολλά περισσότερα από ένας μουσικός»: Πώς γυρίστηκε η βιογραφία “Bob Marley: One Love”

Διαβάζεται σε 2'
«Ο Μπομπ Μάρλεϊ ήταν πολλά περισσότερα από ένας μουσικός»: Πώς γυρίστηκε η βιογραφία “Bob Marley: One Love”

Μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια των γυρισμάτων της βιογραφικής ταινίας “Bob Marley: One Love” που έρχεται στα σινεμά.

Διαχρονικό μουσικό icon και πολλά περισσότερα από αυτό, ο Μπομπ Μάρλεϊ ήταν και παραμένει μια φιγούρα που κρύβει πίσω της μια ολόκληρη στάση και κοσμοθεωρία. Σε πείσμα της ρητορικής που θέλει τα celebrities να παραμένουν απολίτικα, ο σπουδαίος μουσικός πάντοτε χρησιμοποιούσε την πλατφόρμα του και την μουσική του για να προωθεί ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας.

Άρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί η ζωή κι η καριέρα του Μάρλεϊ θα αποτελούσαν ιδανική πρώτη ύλη για ένα βιογραφικό φιλμ, το οποίο να ρίχνει φως τόσο στα ανεξερεύνητα κομμάτια της προσωπικότητάς του, όσο και σε όσα τον έκαναν διάσημο και κοσμοαγαπητό.

Η ταινία “Bob Marley: One Love”, που κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 15 Φεβρουαρίου, είναι λοιπόν ένας ύμνος στη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενεές με το μήνυμα αγάπης και ενότητας που πρέσβευε. Αποτελεί μια παραγωγή σε συνεργασία με την οικογένεια του Μάρλεϊ και βρίσκει στον ρόλο του εμβληματικού μουσικού τον ανερχόμενο πρωταγωνιστή Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ του “Peaky Blinders” – ο οποίος μάλιστα είχε παίξει άλλη μια σπουδαία προσωπικότητα στο σινεμά, τον Μάλκολμ Χ στο “One Night in Miami”.

Το NEWS 24/7 εξασφάλισε μια αποκλειστική ματιά στο παρασκήνιο της ταινίας, με αφορμή τα γενέθλια του μουσικού, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1945.

Το “Bob Marley: One Love” θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα