Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζει την πρώτη του ταινία σαν παραγωγός

Διαβάζεται σε 1'
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο AP

Μια κωμωδία ληστείας τύπου “Ocean’s 11” θα είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία μυθοπλασίας στην οποία συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο παραγωγού.

Στην πρώτη της δραστηριοποίηση, η εταιρεία παραγωγής Studio Galazio θα παράγει μια κωμωδία ληστείας τύπου “Ocean’s 11” που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα και θα είναι η πρώτη κινηματογραφική ταινία μυθοπλασίας στην οποία συναντάμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο παραγωγού.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Christopher André Marks (King Otto), ενώ ο ίδιος γράφει και το σενάριο. Για την παραγωγή της θα συνεργαστεί με μια ομάδα βετεράνων διεθνών παραγωγών, όπως: Raphaël Benoliel (Emily in Paris), Shani Hinton (The Stones and Brian Jones), Adam B. Stern (Blue Jasmine), και Erika Aronson (Café Society).
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2024, ενώ στο καστ θα περιλαμβάνονται ονόματα πολλών κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών.

Το Galazio θα παράγει μια σειρά ελληνικών θεματικών ιστοριών που προορίζονται για ευρεία διεθνή διανομή μέσω ενός δικτύου συνεργασιών.

Ο Christopher André Marks είναι Αμερικανός σκηνοθέτης ελληνικής καταγωγής που έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες παραγωγής όπως το HBO και το ESPN Films. Τον γνωρίζουμε επίσης από την ταινία (King Otto) στην οποία ηταν συμπαραγωγός και σκηνοθέτης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα