Ο Τζέιμς Φράνκο επιμένει… πορνό! Πρώτα υλικά από το ‘The Deuce’ του HBO

Ο Τζέιμς Φράνκο επιμένει… πορνό! Πρώτα υλικά από το ‘The Deuce’ του HBO

«The Wire», ή «Vinyl»; Οι πρώτες εικόνες από το «The Deuce» του HBO, για την αμερικανική πορνοβιομηχανία του '70, είναι γεμάτες υποσχέσεις

Της Λήδας Γαλανού

Μπορεί ο Τζέιμς Φράνκο να υποδύεται τον γκέι πορνοστάρ στο «King Cobra», αλλά είναι έτοιμος να προσεγγίσει το θέμα και από άλλη οπτική. Το «The Deuce», η νέα σειρά του HBO που ξεκινά τον Σεπτέμβριο, ζει στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης του ’70 και ο Τζέιμς Φράνκο πρωταγωνιστεί, σε διπλό ρόλο.

Τη σειρά υπογράφει ο Ντέιβιντ Σάιμον του «The Wire», ήδη ικανή εγγύηση, σε συνεργασία με τον Τζορτζ Πελεκάνος και ο Τζέιμς Φράνκο υποδύεται τον Βίνσεντ Μαρτίνο, έναν μπάρμαν που προσπαθεί φιλότιμα να πιάσει την καλή και τον δίδυμο αδελφό του, Φράνκι Μαρτίνο, μικροαπατεώνα.

 

Οι αδελφοί Μαρτίνο, τη δεκαετία του ’70, καθόρισαν τη νυχτερινή ζωή της Times Square και συνεργάστηκαν με τη μαφία, προσφέροντας, μέσα από τα μπαρ τους, ευπρόσωπη στέγη για τα πρώτα βήματα της βιομηχανίας του σεξ.

 

Δίπλα στους Τζέιμς Φράνκο συναντάμε τη Μάγκι Τζίλενχαλ, ενώ, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή του, το «The Deuce» παρακολουθεί την ιστορία της νομιμοποίησης και μετέπειτα άνθισης της πορνοβιομηχανίας στην Times Square της Νέας Υόρκης από την αρχή του ’70 ως τα μέσα του ’80, εξερευνώντας το σκληρό σύμπαν και τις σημαντικές στιγμές αυτού που επρόκειτο να εξελιχθεί σε μια αμερικανική επιχείρηση δισεκατομμυρίων. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το «The Deuce», αλλά και το πρώτο, σύντομο teaser, που παγιδεύει αμέσως την ατμόσφαιρα, χάρη στο Move On Up του Κέρτις Μέιφιλντ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX.GR:

Η «Υπέροχη Φίλη μου» της Ελενα Φεράντε ετοιμάζεται για το HBO
O straight Τζέιμς Φράνκο παίρνει συνέντευξη από τον gay Τζέιμς Φράνκο
Γκέι πορνοστάρ. Εγκλημα. Αληθινή ιστορία. Τζέιμς Φράνκο. Δείτε το trailer του «King Cobra»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα