Οι ατάκες του Αλ Μπάντι και το “Παντρεμένοι Με Παιδιά” επιστρέφουν στις οθόνες

Οι ατάκες του Αλ Μπάντι και το “Παντρεμένοι Με Παιδιά” επιστρέφουν στις οθόνες
Η οικογένεια Bundy επιστρέφει για την animated αναβίωση της θρυλικής σειράς 'Παντρεμένοι Με Παιδιά' του 1987, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η οικογένεια "Bundy" επιστρέφει για την animated αναβίωση της θρυλικής σειράς του 1987, "Παντρεμένοι Με Παιδιά".

Μπορεί ο ηθοποιός Ed O’Neill να μας φέρνει στο μυαλό κυρίως τον σύζυγο της Vergara στη σειρά “Modern Family”, όμως άλλος ήταν ο ρόλος με τον οποίο ταυτίστηκε για πολλά χρόνια στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο γεννημένος δυσαρεστημένος, μικρομεσαίος πωλητής παπουτσιών, “Al Bundy” με την κοκκινομάλλα ανάλαφρη σύζυγό του “Peggy” (Katey Sagal) και τα δύο παιδιά τους (Christina Applegate και David Faustino) έκαναν θραύση στην επική σειρά “Παντρεμένοι Με Παιδιά” (Married… With Children), που απέκτησε φανατικό κοινό όχι μόνο στην Αμερική.

Σύμφωνα το Deadline, η οικογένεια “Bundy” επιστρέφει για την animated αναβίωση της θρυλικής σειράς του 1987, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δημιουργός θα είναι ο Alex Carter (“Family Guy”), ενώ η Sony Pictures Television που έχει τα δικαιώματα της σειράς έχει ήδη έρθει σε προκαταρκτική συμφωνία με τους ηθοποιούς.

Μέχρι στιγμής το πρότζεκτ δεν έχει βρει την τηλεοπτική του στέγη, ωστόσο το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, όπως και οι πλατφόρμες Hulu και Peacock, θεωρούνται οι λογικότεροι πιθανοί “προορισμοί” της σειράς.

Οι “Παντρεμένοι Με Παιδιά” έκαναν πρεμιέρα το 1987 και έριξαν τίτλους τέλους στις 9 Ιουνίου 1997 μετά από 11 ξεκαρδιστικές σεζόν. Είναι ένα από τα μακροβιότερα sitcom στην ιστορία της τηλεόρασης και μάλιστα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας. Έλαβε επτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και προτάθηκε επτά φορές για βραβείο Emmy. Σήμα κατατεθέν της σειράς το τραγούδι των τίτλων έναρξης “Love and Marriage” του Φρανκ Σινάτρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα