Eurovision 2024: Οι δημοσιογράφοι στην αρένα “έβγαλαν” νικητή – Η θέση της Ελλάδας

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024
Η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 Sarah Louise Bennett EBU

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν την γενική πρόβα πριν τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές. Τι θέση κέρδισε η Μαρίνα Σάττι.

Ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής (10/5), η πρώτη dress rehearsal του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024 στη σκηνή της Malmo Arena, με τις 26 χώρες οι οποίες θα αναμετρηθούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (11/5), εκτός από την Ολλανδία, η οποία απουσίαζε, για άγνωστο μέχρι στιγμής, λόγο.

Αυτή ήταν και η πρώτη πρόβα την οποία παρακολούθησαν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και στη συνέχεια ψήφισαν τις πέντε αγαπημένες τους συμμετοχές.

Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Όπως ήταν αναμενόμενο Κροατία και Ελβετία ήταν εκείνες που κέρδισαν τις εντυπώσεις των δημοσιογράφων, συγκεντρώνοντας 432 και 386 πόντους αντίστοιχα.

Ακολούθησαν η Ιρλανδία με 304 πόντους, η Ουκρανία με 254 και η Γαλλία με 238, οι οποίες συγκαταλέγονται επίσης στα φαβορί.

Η Μαρίνα Σάττι με το “ZARI” κατάφερε να βγει 6η, συγκεντρώνοντας 142 πόντους.

Η βαθμολογία του Press Poll:

escxtra.com

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον Μεγάλο Τελικό

Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη 12η θέση.

Η Silia Kapsis κατά την ίδια διαδικασία εξασφάλισε μία θέση στο “δεύτερο μισό” για την Κύπρο και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στην 20η θέση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του Διαγωνισμού, η Μαρίνα Σάττι δεν φάνηκε να ικανοποιείται από το αποτέλεσμα, αφού τα πιο “δυνατά” τραγούδια και αυτά που μένουν στη μνήμη των τηλεθεατών παρουσιάζονται συνήθως στο β΄μισό της βραδιάς.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως τα τρία από τα πέντε φαβορί της φετινής διοργάνωσης, η Ιταλία με την Angelina Mango και το “La noia”, η Ελβετία με το Nemo και το “The Code” η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim”, βρίσκονται στο β’ μισό του Μεγάλου Τελικού.

Eurovision 2024: Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα