Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ αναλαμβάνει για τρίτη φορά ρόλο οικοδεσπότη

Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ αναλαμβάνει για τρίτη φορά ρόλο οικοδεσπότη
Τζίμι Κίμελ Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Ο παρουσιαστής του βραδινού talk show «Jimmy Kimmel Live», Τζίμι Κίμελ, θα είναι και πάλι οικοδεσπότης της τελετής των Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023.

Ο Τζίμι Κίμελ επιστρέφει ως οικοδεσπότης της 95ης τελετής απονομής Όσκαρ, το 2023. Ο παρουσιαστής του βραδινού talk show «Jimmy Kimmel Live» θα αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη της βραδιάς των Όσκαρ για τρίτη φορά.

Η επιστροφή του Τζίμι Κίμελ ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα (7/11) από τους Γκλεν Βάις και Ρίκι Κίρσνερ, εκτελεστικούς παραγωγούς της τελετής των κινηματογραφικών βραβείων που απονέμονται από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Ο παρουσιαστής του «Jimmy Kimmel Live» ήταν οικοδεσπότης των τελετών του 2017 και του 2018, όταν έγινε ένα λάθος που έμεινε στην ιστορία του θεσμού. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κερδίζει η ταινία «La La Land» τελικά στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει τελικά στην ταινία «Moonlight!».

“Το ότι με προσκαλούν να παρουσιάσω τα Όσκαρ για τρίτη φορά είναι είτε μεγάλη τιμή ή παγίδα. Όπως και να έχει, είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία που μου ζήτησε να αναλάβω τόσο γρήγορα όταν άλλοι καλοί υποψήφιοι είπαν όχι”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Κίμελ.

Ο Τζίμι Κίμελ συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των καλλιτεχνών που ήταν τρεις φορές οικοδεσπότες της τελετής απονομής των Όσκαρ μαζί με τους Τζέρι Λιούις, Στιβ Μάρτιν, Ντέιβιντ Νίβεν και Κόνραντ Νέιτζελ.

Υπενθυμίζεται ότι η 95η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα