Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

H Disney αποκάλυψε την περίληψη του 'Solo: A Star Wars Story' και ήταν αυτή που περιμέναμε

Της Ναστάζιας Καπέλλα

H Disney ανακοίνωσε την περίληψη της επικείμενης stand-alone ταινίας Star Wars για τον νεαρό Han Solo, τον οποίο υποδύεται ο Alden Ehrenreich, και είναι ακριβώς αυτή που φαντάζονταν οι φαν.

ADVERTISING

Board the Millennium Falcon and journey to a galaxy far, far away in “Solo: A Star Wars Story,” an all-new adventure with the most beloved scoundrel in the galaxy. Through a series of daring escapades deep within a dark and dangerous criminal underworld, Han Solo meets his mighty future copilot Chewbacca and encounters the notorious gambler Lando Calrissian, in a journey that will set the course of one of the Star Wars saga’s most unlikely heroes.

Long story short, στη σόλο ταινία του, θα δούμε τον Han Solo να γνωρίζει και μπλέκει σε περιπέτειες με τον wingman Chewbacca και να συναντά σε κάποια φάση τον περιβόητο Lando Calrissian.

Ο σκηνοθέτης Ron Howard είχε από μήνες τουιτάρει και τον νεαρό Chewie και αγαπημένο μας από 'Community'/'Atlanda', Donald Glover.

Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo
Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

Άρα η περίληψη δεν μας είπε και τίποτα. Το κόμικ είχε δείξει την ιστορία του bromance ChewbaHan, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η ταινία. Κρίνοντας από την ιστορία των κόμικς και της οθόνης πάντως, πάντα υπάρχει μία κοινή βάση, οπότε πάρτε μία γεύση.

Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

Πριν 10 μέρες, ο Ron Howard τίζαρε και ότι το τρέιλερ έρχεται σύντομα, γι' αυτό και η σύντομη περίληψη της Disney σήκωσε αντιδράσεις για το πόσο τίποτα ήταν.

Όταν ο Han σταμάτησε να είναι Solo

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάης δεν αργεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ POPCODE

Game of Thrones: Ξέρουμε πού διαδραματίζεται η 1η σκηνή της πρεμιέρας (και εγκρίνουμε)
3 ταινίες και 5 σειρές για το ΣΚ σου
SHARE:

24Media Network