Poor Things: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Poor Things: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου
POOR THINGS 2023 20th Century Studios All Rights Reserved.

Οι Emma Stone, Willem Dafoe και Mark Ruffalo πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, η οποία αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους.

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things είδαν το φως της δημοσιότητας. Στο νέο εγχείρημα του μοναδικού δημιουργού, το οποίο αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους, πρωταγωνιστούν η Emma Stone, η οποία έχει και την παραγωγή της ταινίας, ο Willem Dafoe και ο Mark Ruffalo.

Η ταινία αφορά την ιστορία της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει τι εστί ζωή. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

POOR THINGS 2023 20th Century Studios

POOR THINGS 2023 20th Century Studios

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα