Σταν Λι: Δείτε όλες τις cameo εμφανίσεις του στις ταινίες της Marvel

Σταν Λι: Δείτε όλες τις cameo εμφανίσεις του στις ταινίες της Marvel
Ο Σταν Λι στο ίδιο πλάνο με τον Spiden Man

Ήταν όλοι τους "παιδιά" του! Και ήταν φυσικό και επόμενο να εμφανιστεί με cameo εμφανίσεις σε όλες τις ταινίες με πρωταγωνιστές του σούπερ ήρωες της Marvel που ο ίδιος είχε δημιουργήσει. Δείτε εδώ όλες τις μοναδικές εμφανίσεις του.

Οι συνάδελφοί του στην Marvel, αλλά και οι αμέτρητοι θαυμαστές του που μεγάλωσαν και ονειρεύτηκαν με τις δημιουργίες του, το φώναζαν Stan “The Man” Lee. Στην ουσία, ήταν ο “θρύλος”, ο “εγκέφαλος”, ο “πατέρας” όλων των κορυφαίων δημιουργών της Marvel Comics, όπως οι Spider Man, Iron Man, Hulk, X-Men, Avengers, Fantastic Four και αμέτρητοι άλλοι χαρακτήρες.

Ο Σταν Λι έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών, όμως παρέμεινε μέχρι τέλους αειθαλής, απίστευτα επικοινωνιακός και τρομερά δημιουργικός. Αν και σε προχωρημένη ηλικία, δεν σταμάτησε μέχρι πέρυσι να εμφανίζεται σε συνέδρια για comics προκειμένου να έρχεται σε επαφή με τους φαν, αλλά ούτε και να δημιουργεί, αξιοποιώντας ακόμη και τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες του Ίντερνετ.

Και η Marvel δεν σταμάτησε να τιμά το δημιουργό της ακόμη και σε περιόδους που η σχέση τους πέρασε κρίση. Από το 2000 και μετά, οπότε οι ήρωές της άρχισαν να αποκτούν “σάρκα και οστά” στην μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμη περισσότερο την τελευταία δεκαετία, οπότε και η εταιρεία απέκτησε το δικό της κινηματογραφικό στούντιο μονοπωλώντας σχεδόν κάθε χρόνο την αγορά των blockbuster και το παγκόσμιο box office, ο Σταν Λι ήταν πάντα “παρών” έχοντας μια θέση σε κάθε ταινία.

Μέσα από αμέτρητα και απολαυστικά cameo, έγινε απλός περαστικός, ταχυδρόμος, ο ίδιος ο εαυτός του, εξωγήινο ον και ήρθε σε “επαφή” με όλες τις δημιουργίες του μέσα από την μαγεία του σινεμά. Κυρίως όμως κρατούσε πάντα έτσι την επαφή με την τεράστια μάζα των θαυμαστών του που έμεναν σε αναμμένα κάρβουνα στις θέσεις τους μέχρι να εντοπίσουν εκείνη τη σκηνή των λίγων δευτερολέπτων που ο Σταν Λι θα έκανε την εμφάνισή του.

Απολαύστε όλες αυτές τις σκηνές στο ακόλουθο βίντεο και όπως συνήθιζε να λέει και εκείνος… “Excelsior!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα