Strange World: Δείτε το trailer της νέας ταινίας της Disney

Strange World: Δείτε το trailer της νέας ταινίας της Disney
Στιγμιότυπο από το trailer της ταινίας κινουμένων σχεδίων Strange World YouTube

Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, "Strange World" που ακολουθεί την πιο "τρελή" οικογένεια εξερευνητών.

Να ταξιδέψουμε πέρα από το χώρο και τον χρόνο σε ένα μέρος άπειρου μυστηρίου μάς καλεί η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Animation Studios, “Strange World“, η οποία έρχεται στη μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας, η οποία ακολουθεί την οικογένεια εξερευνητών Clade και τα ταξίδια τους σε μία αχαρτογράφητη γη γεμάτα φανταστικά πλάσματα και διάφορους κινδύνους. Όμως, οι διαφορές ανάμεσά τους απειλούν να ανατρέψουν την τελευταία -και μακράν- πιο κρίσιμη αποστολή τους σε αυτόν τον ιδιαίτερο πλανήτη. Πρωταγωνιστής είναι ο Searcher Clade, στον οποίο έχει χαρίσει τη φωνή του ο γνωστός ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ.

Το σενάριο της ταινίας η οποία κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου 2022 υπογράφει ο Qui Nguyen, την παραγωγή έχει αναλάβει ο Roy Conli, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Don Hall.

Strange World: Δείτε το trailer της νέας ταινίας της Disney

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα