The Sopranos: Ο δημιουργός της σειράς απαντά 14 χρόνια μετά τι έγινε στο φινάλε

The Sopranos: Ο δημιουργός της σειράς απαντά 14 χρόνια μετά τι έγινε στο φινάλε
Ο δημιουργός του "The Sopranos" λύνει το μυστήριο γύρω από τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, Τόνι Σοπράνο, 14 χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε. Youtube@Tony Soprano

Ο δημιουργός του "The Sopranos" λύνει το μυστήριο γύρω από το "τέλος" του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Τόνι Σοπράνο, 14 χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε.

Ο Ντέιβιντ Τσέιζ, ο δημιουργός του “The Sopranos“, εξηγεί 14 χρόνια μετά το φινάλε, την τελευταία σκηνή της σειράς, “λύνοντας” το μυστήριο γύρω από τον κεντρικό χαρακτήρα Τόνι Σοπράνο.

Η γνωστή σειρά της HBO κόπηκε απότομα το 2007, αφήνοντας το κοινό με πολλά ερωτηματικά γύρω από το τελευταίο επεισόδιο. Η βασική απορία των χιλιάδων θαυμαστών της σειράς είναι τι απέγινε ο κεντρικός χαρακτήρας, Τόνι Σοπράνο.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε ο Ντέιβιντ Τσέιζ, μιλώντας στο Hollywood Reporter, δήλωσε πως ο Τόνι Σοπράνο όχι απλώς πέθανε, αλλά πιθανότατα σκοτώθηκε στο φινάλε.

Ο Ντέιβιντ Τσέιζ, εξήγησε πως ήταν βασική του επιθυμία να “σκοτώσει” τον πρωταγωνιστή, όμως τελικά η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτό που ήθελε.

“Η σκηνή που είχα στο μυαλό μου σίγουρα δεν ήταν αυτή η σκηνή που είδατε. Ούτε φυσικά, σκέφτηκα να την κόψω με αυτό το μαύρο φόντο. Ήθελα να είναι ένα αντίστροφο ταξίδι προς τον θάνατο. Ο Τόνι κάπως έτσι θα έπρεπε να φύγει”, δήλωσε ο δημιουργός.

Στην τελευταία σκηνή των Sopranos ένας άγνωστος άνδρας κάθεται απέναντι από τον Τόνι σε ενα εστιατόριο, ενώ στην συνέχεια η οθόνη γίνεται μάυρη.

Η τελευταία σκηνή του “The Sopranos”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα