Το Batgirl είναι τόσο κακό που η Warner αποφάσισε να μην το κυκλοφορήσει

Το Batgirl είναι τόσο κακό που η Warner αποφάσισε να μην το κυκλοφορήσει
Η Λέσλι Γκρέις στα Latin Music Awards του 2017, in Miami. AP Photo/Lynne Sladky

Παρότι η ταινία είναι έτοιμη και όλοι περίμεναν φέτος να τη δουν στο σινεμά ή σε κάποια πλατφόρμα, η Warner Bros αποφάσισε να την αφήσει στο ράφι.

Κλειδωμένο στα συρτάρια τους αποφάσισαν να παρατήσουν το “Batgirl” η Warner Bros και η DC Films, καθώς από ό, τι φαίνεται η ταινία είναι τόσο κακή που δεν χρειάζεται -και δεν πρέπει για το καλό του- να τη δει άλλος άνθρωπος. Έτσι, παρότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της μετα-παραγωγής η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει ούτε στους κινηματογράφους ούτε σε κάποια streaming υπηρεσία.

Το φιλμ σκηνοθετήθηκε από τους Αντίλ Ελ Άρμπι και Μπιλάλ Φαλάχ και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Γυναίκας-Νυχτερίδας εμφανίζεται η Λέσλι Γκρέις, η εντυπωσιακή ηθοποιός που ξεχώρισε στο πρόσφατο μιούζικαλ “In the Heights”. Δίπλα της εμφανίζονται ηθοποιοί όπως ο Μπρένταν Φρέιζερ ως “Firefly”, ο Τζέι Κέι Σίμμονς ως Αστυνόμος Γκόρντον, αλλά κυρίως ο Μάικλ Κίτον που ανέλαβε να υποδυθεί ξανά τον Μπάτμαν, 30 χρόνια μετά την τελευταία φορά, όταν και αντιμετώπισε τον Πιγκουίνο στο “Batman Returns” το 1992.

Η ταινία, η οποία αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα στο HBO Max εντός του έτους, γυρίστηκε μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Μαρτίου του τρέχοντος έτους και πήρε το πράσινο φως με προϋπολογισμό 70 εκατομμυρίων δολαρίων (που σύμφωνα με πληροφορίες αυξήθηκε σε πάνω από 90 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων λόγω των καθυστερήσεων που προκάλεσε ο COVID-19). Παρόλα αυτά, δεν θα κυκλοφορήσει σε καμία πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την New York Post, η οποία και δημοσίευσε πρώτη το θέμα, η απόφαση να μην κυκλοφορήσει η ταινία μπορεί να αποδοθεί στη νέα διοίκηση της Warner Bros που προέκυψε μετά τη συγχώνευσή της με την Discovery. Ο CEO, Ντέιβιντ Ζάσλαβ, προσπαθεί να κάνει τις ταινίες με ήρωες της DC πραγματικά μεγάλες, η προβολή τους να αποτελεί γεγονός για τον χώρο του σινεμά, και έτσι, μετά από κάποιες δοκιμαστικές προβολές που συγκέντρωσαν πολλά αρνητικά σχόλια, το στούντιο αποφάσισε ότι το “Batgirl” δεν πληροί αυτά τα κριτήρια. Και το άφησε στην άκρη, άγνωστο για πόσο.

Η Warner Bros. Discovery δεν έχει ακόμα σχολιάσει την απόφασή της να ακυρώσει την κυκλοφορία της ταινίας.

Αν και τη Λέσλι Γκρέις δεν φαίνεται να τη δούμε σύντομα σε κάποια άλλη ταινία, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον Μπρένταν Φρέιζερ, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει φέτος στο “The Whale” και στο “Killers of the Flower Moon” του Μάρτιν Σκορσέζε το 2023. Την ίδια στιγμή, οι φανς του Μπάτμαν του Κίτον θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον ηθοποιό να επαναλαμβάνει το δικό του ρόλο ως Μπρους Γουέιν στο “The Flash” του επόμενου έτους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα