Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Εξορκιστή ξυπνά πολύ άσχημους εφιάλτες

Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Εξορκιστή ξυπνά πολύ άσχημους εφιάλτες
Caption

Στην ταινία "The Exorcist: Believer" η βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn επιστρέφει ως μητέρα της Megan, του κοριτσιού που είχε δαιμονιστεί στην κλασική ταινία του 1973.

Εδώ και πολλές μέρες ξεκίνησε μεθοδικά η προώθηση της νέας ταινίας του “Εξορκιστή” και τώρα όμως έχουμε το πρώτο trailer του! To επίσημο trailer του The Exorcist: Believer – όπως είναι ο τίτλος του – κυκλοφόρησε και δίνει μια χορταστική σχεδόν τριών λεπτών ματιά στη νέα “requel” ταινία του θρυλικού Εξορκιστή, καθώς όσον αφορά την πλοκή αυτή θα περιλαμβάνει τα γεγονότα της πρώτης αξεπέραστης ταινίας και θα εμπνέεται από εκεί τη συνέχεια της. 

Όπως αναφέρουν οι Unboxholics, η νέα υπόθεση Εξορκιστή φέρνει ξανά στο προσκήνιο την βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn, η οποία επιστρέφει ως Chris McNeil τη μητέρα της Megan που είχε δαιμονιστεί στην πρώτη ταινία του 1973. Πρωταγωνιστής όμως της ιστορίας αυτή τη φορά είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ, Leslie Odom Jr. (One Night in Miami) και πατέρας της μικρής Angela. Τώρα, 50 χρόνια μετά θα αντιμετωπίσει ξανά όπως φαίνεται και από τον trailer τον δαίμονα Pazuzu, ο οποίος καταλαμβάνει όχι ένα αλλά δύο νεαρά κορίτσια μαζί.

Ο David Gordon Green, που υπέγραψε την νέα τριλογία ‘Halloween“, σκηνοθετεί τον νέο “Εξορκιστή”, ο οποίος προορίζεται να είναι το πρώτο μέρος μιας νέας κινηματογραφικής τριλογίας υψηλών προδιαγραφών. 

Δείτε το trailer του The Exorcist: Believer 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα