Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας 'Inferno' με τον Τομ Χανκς

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας 'Inferno' με τον Τομ Χανκς

Ο καθηγητής Λάνγκντον επιστρέφει! Πρώτο κολασμένο τρέιλερ για το «Inferno»

Επιμέλεια: Θανάσης Πατσαβός

Σας είχαν λείψει οι συνομωσιολογικές περιπέτειες του διάσημου καθηγητή Συμβολολογίας Ρόμπερτ Λάνγκντον; Τότε ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το πρώτο τρέιλερ του «Inferno», που αναλαμβάνει να πιάσει το νήμα των σκοτεινών προφητειών εκεί που το άφησαν ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» και το «Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι», διασκευάζοντας τη νέα λογοτεχνική εξτραβαγκάντσα του Νταν Μπράουν.

Το πιο πρόσφατο best seller του μοσχοπουλημένου συγγραφέα βρίσκει τον καθηγητή Λάνγκντον να ακολουθεί μια σειρά από στοιχεία που αφορούν τον συγγραφέα της «Κόλασης», Δάντη. Οταν όμως ξυπνά με αμνησία σε ένα ιταλικό νοσοκομείο, θα πρέπει να συνεργαστεί με μια γιατρό ελπίζοντας ότι θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη χαμένη του μνήμη. Μαζί θα βρεθούν να διασχίζουν κυνηγημένοι την Ευρώπη, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια σε μια διεθνή συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Φυσικά.

Διαβάστε ακόμη: Δεν το ζήτησε κανείς, αλλά ο Τομ Χανκς και ο Ρον Χάουαρντ ξεκινούν τα γυρίσματα του «Inferno» του Νταν Μπράουν

Το εισπρακτικά αχτύπητο δίδυμο των Ρον Χάουαρντ και Τομ Χανκς επιστρέφει σε ρόλους σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, αντίστοιχα, ενώ στην παρέα τους προστίθεται η Φελίσιτι Τζόουνς, ακολουθώντας μάλλον την παράδοση των γυναικείων χαρακτήρων των προηγούμενων ταινιών, που δεν έχουν και πολλά περισσότερα να κάνουν από το να ακολουθούν καταϊδρωμένες και εμβρόντητες τον συμπρωταγωνιστή τους.

SHARE:

24Media Network