“You will not survive here”. Τρέιλερ για το “Sicario” του Ντενί Βιλνέβ

“You will not survive here”. Τρέιλερ για το “Sicario” του Ντενί Βιλνέβ

Το αστυνομικό θρίλερ του Ντενί Βιλνέβ, μετά την πρεμιέρα του στις Κάννες, μας δείχνει τις πρώτες εικόνες του

Επιμέλεια Γιώργος Κρασσακόπουλος

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το φιλμ του Καναδού σκηνοθέτη ήταν ένα από αυτά που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία στις φετινές Κάννες. Ενα big budget χολιγουντιανό αστυνομικό θρίλερ από έναν σκηνοθέτη που έχει μια δική του ματιά και τον δικό του δρόμο ανάμεσα στο εμπορικό και το σινεμά ενός auteur.

H αλήθεια είναι πως το «Sicario» μάλλον δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, αφού το φιλμ του Βιλνέβ, είναι μεν καλοφτιαγμένο και έντονο, με μια εντυπωσιακή Εμιλι Μπλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που θα το έκανε να ξεχωρίζει από μια καλοστημένη, ολοκληρωτικά αμερικάνικη, ταινία

Διαβάστε ακόμη:  Το Psarokokalo 2015 ετοιμάζει βαλίτσες για ένα διεθνές ταξίδι μικρού μήκους στα ελληνικά νησιά!

«Invisible»: It’s a wrap για τη νέα ταινία του Δημήτρη Αθανίτη

Η Εμιλι Μπλαντ ερμηνεύει την Κέιτ Μέισι, μία ιδεαλιστική πράκτορα του FBI, εκπαιδευμένη για αποστολές διάσωσης ομήρων. Μόνο που μία έφοδος σε σπίτι στο Φοίνιξ της Αριζόνα δεν την οδηγεί σε όμηρους μετανάστες, αλλά σ’ έναν ομαδικό τάφο. Ενα χώρο ομαδικών βασανισμών και εκτελέσεων/αντίποινων του Σονόρα Καρτέλ – του πιο ισχυρού δικτύου εμπορίας ναρκωτικών.

Οταν ένας μυστηριώδης «σύμβουλος» του Υπουργείου Δικαιοσύνης της προτείνει να έρθει εθελοντικά στην ομάδα του, η Μέισι θα βρεθεί υπό τη συνεχή επίβλεψη του Αλεχάντρο (Μπενίσιο Ντελ Τόρο), ενός Κολομβιανού πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μετά από την εκτέλεση της οικογένειάς του από τον Αλαρκόν, έχει πάρει το νόμο στα χέρια του. Κυριολεκτικά.

 

 

Το φιλμ θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής τον Σεπτέμβριο και στις Ελληνικές πιθανότατα μέσα στο φθινόπωρο. Μέχρι τότε, δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα