Δημήτρης Λιγνάδης: “Καμία παραίτηση, συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου”

Δημήτρης Λιγνάδης: “Καμία παραίτηση, συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου”
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και του Εθνικού Θεάτρου για την ανάληψη κοινών δράσεων με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού πολιτιστικών εμπειριών.Στην υπογραφή παρέστησαν η πρόεδρος του ΕΟΤ Ατζελα Γκερέκου,ο πρόεδρος του Εθνικού Βασίλης Πουλαντζας και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Λιγνάδης, Τρίτη 26 Μαϊου 2020 (EUROKINISSI) Eurokinissi

Σε διάψευση των πληροφοριών που κάνουν λόγο για παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο προχώρησε με επίσημη δήλωσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη διάψευση των πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για επικείμενη παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο προχώρησε με επίσημη δήλωσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σε αυτή, αναφέρει πως συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, τονίζοντας πως “ουδέποτε υπήρξε άνωθεν εντολή για παραίτηση”, ενώ μάλιστα διερωτάται σχετικά με το “πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες και ποιο σκοπό εξυπηρετούν”.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή του:

“Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία”.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι γιος του κριτικού θεάτρου και συγγραφέα, Τάσου Λιγνάδη. Έχει εργαστεί στο θέατρο ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης σε πολλές παραστάσεις. Επίσης, έχει διδάξει υποκριτική σε δραματικές σχολές, σχολεία και πανεπιστήμια. Τον Αύγουστο του 2019 ορίστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα