Ελευσίς 2023: Οι Στέρεο Νόβα σε “μια στιγμή που θα θυμόμαστε για πάντα”- Δείτε φωτογραφίες της μεγάλης συναυλίας

Ελευσίς 2023: Οι Στέρεο Νόβα σε “μια στιγμή που θα θυμόμαστε για πάντα”- Δείτε φωτογραφίες της μεγάλης συναυλίας
Facebook

Ένα από τα πιο επιδραστικά και καινοτόμα γκρουπ του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου στην Ελλάδα, οι Στέρεο Νόβα, επέστρεψαν και χάρισαν στο κοινό τους μια μοναδική εμπειρία.

Ατμοσφαιρική ήταν η τελετή έναρξης της “2023 Ελευσίς”, του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την ιστορία και τη μυθολογία της Ελευσίνας διαχρονικά.

Το ενδιαφέρον της βραδιάς ωστόσο συγκντρώθηκε γύρω από ένα από τα πιο επιδραστικά και καινοτόμα γκρουπ του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου στην Ελλάδα, τους Στέρεο Νόβα, που επέστρεψαν για μια μοναδική όσο και εμβληματική επανένωση ειδικά για την Τελετή Έναρξης στο Πρώην Εργοστάσιο ΙΡΙΣ, που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του.

Η συναυλία των Στέρεο Νόβα ξεκίνησε στις 21:30, με τον Κωνσταντίνο Βήτα και Μιχάλη Δέλτα να επανενώνονται μετά από χρόνια ειδικά για την περίσταση και να χαρίζουν στο κοινό τους μια μοναδική εμπειρία.

“Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για πάντα. Οι Stereo Nova ζωντανά στο Πρώην Εργοστάσιο ΙΡΙΣ” έγραψε στο Facebook η διοργάνωση, δημοσιεύοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες από την συναυλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα