Eurovision 2019: “Δικαίωση και συγκίνηση” – Οι πρώτες δηλώσεις Ντούσκα και Τάμτα μετά την πρόκριση στον τελικό

Eurovision 2019: “Δικαίωση και συγκίνηση” – Οι πρώτες δηλώσεις Ντούσκα και Τάμτα μετά την πρόκριση στον τελικό
Ντούσκα- Τάμτα youtube

Οι δυο τραγουδίστριες περιέγραψαν πώς αισθάνθηκαν όταν εμφανίστηκαν πάνω στη σκηνή αλλά και όταν άκουσαν τα αποτελέσματα. "Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό" δήλωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή τους στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, και να κερδίσουν επάξια μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Αμέσως μετά την πρόκρισή τους οι δύο γυναίκες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου» περιγράφοντας πώς ένιωσαν όταν εμφανίστηκαν πάνω στη σκηνή αλλά και όταν άκουσαν τα αποτελέσματα.

«Όταν κατέβηκα από τη σκηνή νομίζω ήμουν σαν μια τρελή. Το χάρηκα πάρα πολύ, ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα, πέρασα υπέροχα. Είναι μαγικό όταν βγαίνεις, δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Έλεγα που ήμουν τόσο καιρό; Θα βρω πράγματα που δεν θα μου αρέσουν, είμαι λίγο απαιτητική. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ που πήγαμε στον τελικό. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, έχει χαρά και συγκίνηση. Η Κατερίνα Ντούσκα ήταν καλύτερη από όλες τις πρόβες που έχει κάνει. Πάμε τώρα να το διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τάμτα.

Από την μεριά της η Ντούσκα ανέφερε:

«Ο στόχος μου ήταν να εκπροσωπήσω με έναν τρόπο έναν μουσικό χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά. Έχουμε φωνή έχουμε όραμα. Πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά. Νιώθω δικαιωμένη. Έχουμε ζητήσει και άλλες αλλαγές και μας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθουν όλα μέχρι τον τελικό. Σκηνοθετικής φύσεως αλλαγές. Χρησιμοποιώ ακουστικό ένα μήνα που είναι ο εφιάλτης του κάθε τραγουδιστή. Εγώ το ευχαριστήθηκα και ένιωσα πολύ καλά στη σκηνή. Τα καλύτερα έχω να πω για την Τάμτα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα