Marseaux: “Νιώθω πως κάποια μέσα πλέον έχουν γίνει αρκετά τοξικά”

Διαβάζεται σε 3'
Marseaux: “Νιώθω πως κάποια μέσα πλέον έχουν γίνει αρκετά τοξικά”
Marseaux Glomex

Η Eurovision, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον μουσικό διαγωνισμό, τα social media και η τοξικότητα. Όσα αποκάλυψε η Marseaux.

Για την Eurovision το αν υπάρχει η ιδανική συνταγή για την επιτυχία στον διαγωνισμό αλλά και το ενδεχόμενο να δηλώσει ξανά συμμετοχή μίλησε η Marseaux.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο καινούργιο της τραγούδι “Γρανίτα Λεμόνι” αλλά και για το πως βιώνει την δημοσιότητα.

Η ίδια παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” το πρωί της Δευτέρας (27/7) εξήγησε το πως αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια αλλά και την πίεση της έκθεσης που βιώνει λόγω του επαγγέλματός της.

Αρχικά για την Eurovision είπε: “Επειδή όντως είναι μες στα πλάνα μου και στα όνειρά μου κάποια στιγμή να το δοκιμάσω, πιστεύω ότι θα ξαναδήλωνα συμμετοχή, όχι άμεσα, αλλά πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το ξαναπροσπαθούσα”.

Και συνέχισε: “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια συνταγή. Έχουμε δει νικητές που έχουν πάει με μπαλάντες, έχουμε δει νικητές που έχουν πάει με ένα πιο dance κομμάτι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι στάνταρ”.

Μιλώντας για τη μουσική της πορεία, η τραγουδίστρια έδωσε τις δικές της συμβουλές στους ανερχόμενους καλλιτέχνες λέγοντας: “Θα του πω να το κάνει σίγουρα, να το κάνει με προσήλωση και με αγάπη κυρίως, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος αυτό που εκτιμάει είναι την αλήθεια σου. Και να μην το κάνει απλά για να γίνει viral, γιατί τώρα είμαστε και σε μία εποχή που σκάνε κάποια πυροτεχνήματα και μετά ξεφουσκώνουν”.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται την πίεση να κυκλοφορεί συνεχώς νέα τραγούδια μόνο και μόνο για να παραμένει στην επικαιρότητα. “Το νιώθω από πολλούς καλλιτέχνες που είμαστε στην ίδια ηλικία, αλλά εγώ βγάζω κυρίως τραγούδια με το πώς νιώθω ή με την έμπνευση”, είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον ρόλο των social media, τονίζοντας πως ναι μεν αποτελεί έναν νέο τρόπο προώθησης της δουλείας ενός καλλιτέχνη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί πεδίο υπερπληροφόρησης.

“Παλιά οι άνθρωποι δεν είχαν κάποιο τρόπο για να διαφημίσουν τη μουσική τους και το έργο τους. Βέβαια τώρα περνάμε και σε μία άλλη κατάσταση της υπερπληροφόρησης, που δεν ξέρεις τι να πρωτοακούσεις γιατί κυκλοφορούν τα πάντα. Αλλά νιώθω πως αν ένα κομμάτι όντως είναι καλό, ποιοτικό και αληθινό, θα φτάσει στα σωστά αυτιά”, αναφέρει.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν θεωρώ ότι είμαι και τόσο διάσημη. Νιώθω πως κάποια μέσα πλέον έχουν γίνει αρκετά τοξικά, οπότε έχω καταφέρει κάπως και έχω βάλει ένα φίλτρο για το τι κρατάω και το τι πετάω”.

Ενώ τέλος αποκάλυψε πως αποφεύγει να διαβάζει τα αρνητικά σχόλια .

 “Εννοείται πως τα πιο πολλά σχόλια δεν τα διαβάζω καν. Δεν γίνεται. Αφού ξέρεις ότι θα δεις κάτι κακεντρεχές, άστο, μην το διαβάσεις καθόλου”.

Η συνέντευξη της Marseaux στο “Κοινωνία Ώρα MEGA”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα