Φεστιβάλ αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς στο Ρομάντσο

default image

To Saristra Festival, που γίνεται κάθε καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά, εκτάκτως στην Αθήνα. Τα έσοδα από τις συναυλίες, θα διατεθούν σε σεισμοπαθείς. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα (Pic)

To Saristra Festival είναι το σημαντικότερο μουσικό γεγονός των Ιονίων Νήσων, ένα μουσικό και εικαστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται τα δύο τελευταία χρόνια στα ερείπια του Παλιού Χωρίου των Βλαχάτων Κεφαλονιάς – ένα χωριό -φάντασμα που επλήγη (όπως όλο το νησί) από τον καταστροφικό σεισμό του 1953.

Περισσότερες από 20 σπουδαίες ελληνικές μπάντες έχουν ανέβει στη σκηνή του Saristra αυτά τα δύο χρόνια, ενώ περίπου 5.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τις 3 ημέρες της περσινής διοργάνωσης.

Τώρα 61 χρονιά μετά τον μεγάλο σεισμό και με την Κεφαλονιά να δονείται ξανά, το Saristra Festival διοργανώνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης των σεισμοπαθών με τις συμμετοχές των συγκροτημάτων που συμμετείχαν στα δύο προηγούμενα φεστιβάλ.

Οι Marsheaux, Mechanimal, A Victim Of Society, Noise Figures, Zebra Tracks, Wonky Doll and The Echo, Alien Mustangs, Claustro και Anthony K., θα ανέβουν στην σκηνή του Ρομάντσο για μία συναυλία, τα έσοδα της οποίας, θα διατεθούν για την έμπρακτη υποστήριξη των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00

Είσοδος: 5 Ευρώ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα του Φεστιβάλ Αλληλεγγύης στο Fb.

Δείτε φωτογραφίες από το Sanistra Festival το 2013.

Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία και το πρόγραμμα του Sanistra Festival.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα