Η βίλα Ιόλα στα χέρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής;

Η βίλα Ιόλα στα χέρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής;

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στο Ραδιόφωνο 24/7, ενόψει της θέσης προς ψήφιση του θέματος αγοράς της βίλας και του οικοπέδου του διάσημου συλλέκτη

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Σταθόπουλος δήλωσε αποκλειστικά στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή «Πεζοί στον Αέρα» με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη, πως την ερχόμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα θέσει προς ψήφιση το θέμα της αγοράς της βίλα Ιόλα και του οικοπέδου του. «Είμαστε ένα βήμα πριν την επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν φωνές που διαφωνούν απάντησε πως υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις που θεωρεί πως θα καμφθούν και έχουν σχέση με το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο δήμος το οποίο ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ.

ADVERTISING

«Δεν είναι μόνο συμβολικής αξίας η κίνηση αυτή, αλλά είναι και μια σημαντική επένδυση καθώς θα αναπλάσουμε τη βίλα προκειμένου να γίνει πολιτιστικός χώρος και τα στρέμματα θα τα μετατρέψουμε σε κήπο. Ποιος δεν θα χαρεί αν περιέλθει στον δήμο ένα εμβληματικό κτίριο που το κοσμούν έργα Πικιώνη;» καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλέξανδρος Ιόλας: 30 χρόνια από τον θάνατό του συλλέκτη-θρύλου

Ν. Σταθούλης στο Ραδιόφωνο 24/7: Ο Κουβέλης ευθύνεται για τη λεηλασία της περιουσίας Ιόλα

SHARE:

24Media Network