MAD: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό, ιστορικό περιοδικό

MAD: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό, ιστορικό περιοδικό
Το ιστορικό περιοδικό Mad AP

Έπειτα από 67 χρόνια ζωής, η θρυλική φιγούρα του Alfred Neuman, με τα αραιά δόντια και τα πεταχτά αφτιά θα σταματήσει να μας συντροφεύει..

Ένα από τα πιο γνωστά αμερικανικά περιοδικά κόμικ και σάτιρας, το MAD, πρόκειται να διακόψει την κυκλοφορία του έπειτα από 67 χρόνια.

Το πολυαγαπημένο σατυρικό περιοδικό θα σταματήσει να κυκλοφορεί μετά από το τεύχος του Αυγούστου και θα διατίθεται κάθε δύο μήνες με παλιό υλικό σε καταστήματα που πωλούν κόμικ.

Τον προηγούμενο μήνα παραιτήθηκε ο διευθυντής του εν λόγω περιοδικού, ενώ προ ημερών απολύθηκαν και άλλα στελέχη, σύμφωνα με το Fortune.

Την Τετάρτη το βράδυ οι σκιτσογράφοι του MAD, David DeGrand και Evan Dorkin επιβεβαίωσαν στα μέσα δικτύωσης το κλείσιμου του ιστορικού περιοδικού.

MAD, Ελληνικό τεύχος Facebook (Greek Mad Magazine Fans)

Το MAD ήταν ένα ιστορικό και πολυαγαπημένο ανάγνωσμα των παιδιών στις ΗΠΑ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έμεινε γνωστό στην ιστορία για το αιχμηρό του χιούμορ, τα προκλητικά εξώφυλλα και την έξυπνη σάτιρα πάνω σε θέματα της πολιτικής, αλλά και σε ταινίες, σειρές και την κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα