Μίκης Θεοδωράκης: Βίντεο – ντοκουμέντο από τα τελευταία του γενέθλια

Μίκης Θεοδωράκης: Βίντεο – ντοκουμέντο από τα τελευταία του γενέθλια
Μίκης Θεοδωράκης INTIME

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τον Μίκη Θεοδωράκη να γιορτάζει τα γενέθλιά του παρέα με την οικογένειά του, ενώ διηγείται ιστορίες από το παρελθόν.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τα τελευταία γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη, έφερε στο “φως” η εκπομπή “Super Katerina”.

Συγκεκριμένα, ο Μίκης Θεοδωράκης γιόρτασε τα τελευταία του γενέθλια στις 29 Ιουλίου του 2020, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν κλινήρης και αρκετά καταβεβλημένος, οπότε δεν ήταν σε θέση να τα γιορτάσει. Υπενθυμίζεται, ότι περίπου 1 μήνα αργότερα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021, “έφυγε” από τη ζωή.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο Μίκης Θεοδωράκης βρίσκεται στο σπίτι του, όπου είναι συγκεντρωμένη όλη του η οικογένεια. Την ίδια μέρα είχε τα γενέθλιά του και ο εγγονός του, ο Άγγελος Θεοδωράκης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης διηγείται με ιδιαίτερη παραστατικότητα ιστορίες από το παρελθόν στους συγγενείς του, οι οποίοι κρέμονται από τα χείλη του.

Μάλιστα, λίγους μήνες μετά, στις 30 Νοεμβρίου του 2020, ο Μίκης Θεοδωράκης γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης του, Μαργαρίτας Θεοδωράκη, η οποία τον επισκέφθηκε με μία τούρτα. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι πια καθηλωμένος στο κρεβάτι του, αφού η κατάσταση της υγείας του είχε χειροτερέψει.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα